Özbudak Termal

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 65 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Afyonkarahisar İhsaniye Özbudak Termal Yorumlar - 0

ser kan

ser kan

Devremülk sistemi tamamen tuzak ve dolandırma amaçlı ödemede gecikirseniz kullanmadığınız halde habersiz sualsiz avukat aracılığıyla icralık olursunuz parasını ödersiniz hemde icradan dolayı 3 katını ödersin yinede Bi sonraki seneye kadar yer ayarlamazlar Bir sonraki sene yeni aidatı ödemeden geçen senenin hakkını kullanamazsınız desende kullanamazsın belki bilmiyoruz devremülk olana hiç bir zaman boş yer yoktur yada dışarıdan geliyor gibi fahiş fiyatla biletler ayarlarız teklifleri var bir bulaştınmı çıkamazsın rezil bir işletme nasıl devlet buna bir el atmıyor anlamak mümkün değil

2024:01:16 07:40:08
gamze can

gamze can

Devremülk sahibi olarak 2 yıldır kullanıyoruz , odalar gayet geniş ve ferah . Salon mutfak bir arada rahatça yemeklerimizi hazirlayabiliyoruz , odada çamaşır makinesi mevcut. Her iki odada televizyon olması çok güzel . Banyosunda kendinize ait havuz var dilediğiniz saatte sıcak suyun keyfini çıkarabilirsiniz çok memnun kalarak ayrılıyoruz , teşekkürler 🌸Not: bizim için 5 yıldızlı bir yer fakat yemekhanesini kullanmadığımız için gelen insanları yanıltmak istemem o konu hakkında bilgim yok o yüzden 4 yıldız veriyorum 🙏🏻

2023:12:17 11:29:48
Ulgen Gezginci

Ulgen Gezginci

Yılbaşında konakladık. Kapasitesinin üstünde müşteri kabul eden otelde, her kahvaltı, yemekte resimdeki kuyruk merdivenin aşağısına uzandı. Yılbaşı günü bile kuyrukta bekledik. Yemekler tuzlu ve zayıftı. Mezeler güzeldi.Kuyruğun sonunda kalanlara yemek kalmadı dendi. Herkes şikayete koştu. Resepsiyonist gencin cevabı: *Ne verdiniz de, ne bekliyorsunuz." dediğine şahit olduk. .Odalar çok yıpranmış, pek hijyen değildi. Tek olumlu tarafı odalar alttan ısıtmalı, oldukça sıcaktı. Odalarda özel havuz ve kurna var. 1+1 ev gibi rahat bir ortamdı. Umumi havuzlar ile odalar arasında bir kapalı tünel yapılmalı. Sıcak havuzdan çıkıp, buz gibi dışarıdan odalara geçiliyor. Umarım şifa bulacağız derken hasta olmayız.

2024:01:01 08:08:12
Hasan Kara

Hasan Kara

Temizlik:2/5Yemek lezzeti:2/5Güvenlik: Güvenlik görevlisi yokSorun çözme: 2/5Organize:2/5Giriş günü temizlik bittikçe odalarınızı vereceğiz dediler lobide en az 20 aile 1.30 saat sıra bekledik, 1+1 şeklinde odalar büyük ve kullanışlı odaların temizliği iyi değil mutfağı var yanınızda birşeyler getirip yiyebilirsiniz, odada sabun havlu gibi malzemeler yok oda da, su bile yokYemekler az çıkıyor uzunca bir kuyruk sırası bekliyorsunuz, tek içecek su, sabah kahvaltısında ve ikindi çayında çay içebilmeniz için şanslı olmanız gerekiyor hemen bitiyor, kantin tarzı alışveriş yapabileceğiniz bir yer yok. Yemek konusunda gerçekten büyük sorun. 2023 Kasım ayında konakladım sessiz bir işletme. Otelde kalanlarla konuştuğumuz da memnun olana rastlamadım.

2023:11:14 10:49:09
erkan kaya

erkan kaya

Temizlik çok sıkıntı. Eşyalar bakımsız. Televizyonda hep karıncalar dizisi yayında. Personel yetersiz. Bir adet biçağı iki günde getirdiler. Asansörler çok pis. İçerisi sıcak fakat camlar çatlak. Aydınlatma lambaları nın yarısı faal. Lütfen yolunuzu düşürmeyin.

2024:01:14 12:24:27

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Afyonkarahisar İhsaniye 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı