MERKÜR -THERMAL-OTEL

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 39 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Afyonkarahisar İhsaniye MERKÜR -THERMAL-OTEL Yorumlar - 0

Nur Ulutas

Nur Ulutas

402 numarada 3gece kaldık iki çocuğumuzla.Odalar temizdi.10aylık bebeğim emeklediği için endişekiydim ama yerler de temiz ve sıcaktı. Halı yoktu yerlerde ama temizlik açısından benim işime geldi.Bi sorun oldugunda resepsiyon hemen hallediyor. Oda serinleyince aradık ısıyı yükselttiler.mutfak malzemeleri yeterli ve temizdi.Eksi yanı odalar birazküçüktü,büyük havuzun alanının temizliğini yetersiz buldum ve biraz alan soguktu çocuklar için. Genel olarak memnun kaldık.personel güler yüzlüydü özellikle resepsiyondaki bey otelden ayrılacağımız sabah bizim için Afyonun meşhur bükmesinden almış ikram etti çok ince bir düşünceydi.Ailecek gidilebilecek bir yer olması ve merkezde olması güzeldi.Kahvaltı ve yemek yok ama bizim de öyle bi beklentimiz yoktu zaten.

2023:11:19 07:41:19
sezai dikici

sezai dikici

10 gün kalmak için gitmiştik.Ödeme yaparken 4 gün ödeme yapmıştım.4 günde 3 oda değiştirdiler.Niye odamız değişiyor deyince paranızı alıp gidebilirsiniz dediler.Yanlışlık olmuş o odayı başkasına rezervasyon yapmışız dediler.Hafta sonu cumartesi, Pazar Türk hamamı ve büyük havuzu kullanabilirsiniz demişlerdi.Cumartesi havuz ve Türk hamamı için pazar gün kullanacağımı söyledim kullanabilirsiniz dediler.Pazar gün isim yazdırmamışsınız diyen biriyle karşılaştım.Boş olduğunu öğlen sonu istediğin saatte kullan diyen görevli ben öyle demedim diye bağırarak üstüme yürüdü.Otelimi terk et diyerek tehditler savurdu.Daha sonra saat 16 gibi telefon etti aynı kişi havuza girebilirsiniz diye.İndik Türk hamamı buz gibi ısıtma yok.Havuz suyu buz gibi ve su resmen renk değiştirmiş.Kaplıca maceramız tatsız geçti.Çok can sıkıcı oldu.pazartesi sabah oteli terk edip başka bir otele yerleşmek zorunda kaldık.

2023:11:28 10:29:35
Ş. YILMAZ

Ş. YILMAZ

Otele girdiğim andan itibaren Her şey güzel gibiydi ta ki gece 3 de banyodaki termal su borusunun patlama sesine uyanana kadar. Böyle bir felaket yoktur… haberleşmek için numarasını 9-10 kere aradık resepsiyona indik dış kapı kilitli ve bir Allah’ın kulu yoktu bağıra çağıra kimseyi bulamadık. En son bir kartta başka numara bulup aradım bir adam geldi tam 28 dk sonra… odalara kadar su geldi buharını hiç söylemiyorum zaten sıcak havada cehennem gibiydi.sıcak suyumuzu kestiler sadece WC suyu kaldı güya sabah kalkınca havuzu doldurup çocuklar girecekti… sabahı sabah ettik felaket yaşayınca.. sabah bildiğiniz kaçtık otelden. 200 TL indirim yaptılar tabi memnun kalmadığımızı beter bir gece yaşadığımızı söyleyince. Düşünün bir deprem olsa yangın çıksa otelin kapısı kilitli kimse yok kaçamıyorsun… beğenmediğim yorumumu yazacağımı söyleyerek ayrıldım.

2023:08:30 20:57:35
ÖMER DEMİRTAŞ

ÖMER DEMİRTAŞ

4 gece konakladık. Otele girişimizle birlikte ilgi ve alaka üst seviyedeydi. Odalar koridorlar tertemiz. Küçük ve büyük havuzlu odalar ve biz küçük havuzluyu tercih ettik çekirdek aile için yetiyor. Su sıcaklığı oldukça fazla. Bay bayan mescidi, spor salonu kullanımda ve gayet bakımlı. Zemin katta büyük havuz var ve günlük her odaya 1 saatliğine tahsis edilebiliyor. Konum olarak ihtiyacınız olan her yere yürüme mesafesinde. Odada eksik bir şey varsa hemen getirdiler.Biz memnun kaldık, Merkür Termal yetkililerine tekrar teşekkür ederim.

2023:11:30 13:23:32
Max Schmidt

Max Schmidt

Kasım 2023’te geldik beş günlüğüne, keşke daha zamanımız olsaydı kalmak isterdik, maalesef yarın yola çıkmamız gerekiyor. Hijyenik ve temizlik açısı gerçekten güzeldi, özellikle kullanılan eşyalar yeni ve kullanışlı. odalarda bulunan havuzdan ayriyeten özellikle en alt katta bulunan büyük havuz harikaydı. Ayrıca çalışanların kibar ve güleryüzlü olmasını yazmadan edemeyeceğim. Tekrar görüşmek üzere deyip her şey için teşekkür ederiz.Ayhan Güney

2023:11:08 17:17:58

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Afyonkarahisar İhsaniye 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı