Gazlıgöl Elit Termal Otel

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 36 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Afyonkarahisar İhsaniye Gazlıgöl Elit Termal Otel Yorumlar - 0

nicholia hel

nicholia hel

Çok samimi duygularımı düşüncelerimi paylaştığımdan emin olabilirsiniz. Sakın ola ki bir hata yapıp da burada kalmayın, çok büyük bir hata yaparak, 1 gün kaldık , kalmaz olsaydık. Otele vardığımızda giriş denilen köhne yerde hiç kimse yoktu çantalarla orada bekledik sonrasında çok dikkatli bakınca bir telefon yazdığını gördüm, dört kere aradım kimse cevap vermedi bu sırada 1 saat geçti ne gelen var ne giden. Varış saatimizi de geç düşünmeyin öğlen 2 gibi oradaydık, son olarak bir sefer daha arayayım dedim, çok çok kaba bir şekilde "ne vardı" diye birisi açtı. 1saati geçkin bir süredir girişte beklediğimizi söyledim, "tamam olabilir abartmayın geliyoruz" dedi. Binbir surat ile geldi, parasını ödediğimiz odanın anahtarını bir lütuf yaparcasına verdi.Yukarı odaya çıktı gayet pisti, 3 kişiyiz bir tane yastık vardı o derece düşünün. Aşağı indim, yastık istedim "getirirz" diye cevap verdi. Sabah ayrılana kadar da gelmedi o yastık. Sonrasında aşağı indiğimde yine kimse yoktu, telefon da açılmıyıordu. Akşam saat 8de elektirkler kesildi, çevrede jeneratörü olanlar çalıştırdılar burada kimsecikler olmadığından karanlıkta oturduk.Saat 11'e doğru uyuyalım bari dedik. Gece yarısı saat 3 civarı koridordan şaaak şaaak vileda çekme sesi bağıra çağıra konuşma sesleri gülmeler geldi, hem biz hem de çocuğumuz uyandık. Çocuğumuz bağırışma şakalaşmalardan korktu. Sinirle kapıyı açtım iki tane gençten tip noluyor ya dedim," temizlik yapıyooooz" dediler bu arada elektrikler gelmiş. Yahu kardeşim bu saatte temizlik mi olur dedim cevap vermediler dik dik bana baktılar, ne bir özür ne bir şey resmen dövecekler yani. Gece yarısı otelden ayrılmayı düşündük ama küçük çocuğumuz belki uyur diye sabaha kadar bekledik ve erkenden ayrıldık. Umarım çalışanların profili konusunda size yardımcı olabilmişimdir. Bunun dışında oda çok çok kirliydi, çarşaflar da yastık kılıfları da berbattı, bizim yanımızda kendimizikiler vardı onları kullandık. Odaya bir tane kanepe koymuşlar sigara yanıkları içinde onun dışında o kadar pis kokuyordu ki kanepede hiç oturmadık. Tuvaletler ve banyoda termal su olduğundan tabii ki lekeler izler var bu doğal ama bu lekeler nasıl olsa var diye hiç temizlenmemiş, Klozette kükürt izleri ile idrar izleri birbirine karışmış berbat bir koku.Odaya çıktığımız gibi eşim çamaşır suyu ile temizledi ve kısa sürede bembeyaz oldu demek ki temizlense çıkacak o lekeler de. Daha da bir çok şey var uzatmamayım, paranız ile rezil olmak istemiyorsanız kesinlikle yanından bile geçmeyin.

2023:11:01 12:25:41
Caner Aydın

Caner Aydın

Fiyat olarak uygun ama performans için aynı şeyi söyleyemem. 3 arkadaş bir gece kaldık. Oda hijyenik değildi. Tuvalette tuvalet kağıdı yoktu, ilaveten sıvı yada katı sabun namına hic birsey yoktu. Havluyu saymıyorum bile tabi ki yoktu. Yani ucuz diye hiç bakıp ilgilenmemek de hoş olmuyor müşteri tarafından bakılırsa. Termal havuz odalarda mevcuttu lakin hiç temiz olmadığı için doldurup giremedik bile. Kesinlikle önermiyorum.

2023:12:03 15:31:12
Ebru Özbayraktar

Ebru Özbayraktar

Parasını haketmıyor calısanlar afedersiniz konuşmayı bılmıyor ukela konuşuyorlar. Odalar pis bakımsız. Sabah cıkış 10. Kapıya 3 4 kere geldiler daha 5 dk gecmış ekstra ücret diyorlar. Tavsiye etmiyorum az fazlasını verip daha guzel yere gidilir son tercih yerı. Temızlık yapacam dıyıp 18 yasında bile olmayan bı cocuk dolaşıyordu. 1 yıldız bıle haketmıyor

2024:01:01 08:22:47
Ferhat Kaygusuz

Ferhat Kaygusuz

Kesinlikle gitmeyin. Odalar çok pis . Çarşaf yastık kılıfları hiç degistirilmemis. Perdeler yırtık koltuklar toz içinde . Dolap kapağı bile kırıktı. Fiyatı uygun ama bu kadar olmamalı . Termal havuzu kullanamadik o kadar pislik içindeydi. Sabun tuvalet kağıdı zaten. Biraz daha paraya kıyın adam akıllı bir yere gidin derim. 👏👏👏👏Üç kişi kaldık . Bana yazdığınız cevabı arkadaşıma da yazmışsınız . Sizinle ne gibi bir problemimiz olabilir. Diğer yorumları da okuyan herkes bunu görecektir. Diğer arkadaşımız ödenen ücretin dekontu ile paylaştığı zaman ne diyeceksiniz çok merak ediyorum

2023:12:03 20:30:34
Emin GÜNEY

Emin GÜNEY

Resimde gördüğünüz kirli ortam bu otelin resepsiyonu, resepsiyonda bulabilirseniz sizi 15-16 yaşlarında bir çocuk karşılıyor. İnanılmaz ilgisiz ve saygısızlar, paranızla rezil oluyorsunuz. 4 kişi ailecek geleceğimizi önceden söylediğimiz halde, damat beyin soyadı farklı diye kesinlikle almadılar. Yalanla dolu bahaneler söylediler. Aradığımız müşteri hizmetleri bizimle alakalı değil dediler. Paramızı iade edin diyince asla veremeyiz dediler. Rezil ettiler bizi. Gazlıgöl gibi bir yerin esnafı asla olamazlar. Güleryüz, ilgi, saygı sıfır. Bunlara sakın paranızı kaptırmayın. Biraz yanında çok daha UYGUN ve İLGİLİ Termal oteller var.

2024:01:09 19:39:43

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Afyonkarahisar İhsaniye 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı