Kurtuluş Anahtar

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 44 Yorum Ekle

Afyonkarahisar Merkez Kurtuluş Anahtar Yorumlar - 0

Rabia Kökpınar

Rabia Kökpınar

5 yıldızlı kalitede bir esnaf. İşini doğru düzgün yapan güvenilir kaliteli insanlar kesinlikle tavsiye ediyorum işiniz düşerse mutlaka arayın.

2024:01:15 20:51:39
Emine Kökpınar

Emine Kökpınar

TEYZELERİ OLARAK GURUR DUYUYORUM AFYONDA EN İYİ OTO ANAHTAR SERVISI YEDEK ANAHTAR VE HERSEY MEVCUT ANAHTARI OLMAYAN ARABA ANAHTARI YAPILIR.

2024:01:15 20:48:38
Ömer Canpolat

Ömer Canpolat

Bir tane anahtar çoğaltmak için tam 3 kere geri gitmek zorunda kaldım. Her gittiğimde tamam oldu diyorlar eve gidip bakıyorum kapıya uymuyor anahtar. Gerçekten işlerini baştan savma yapıyorlar. Kesinlikle ÖNERMİYORUM btw.

2023:10:01 11:06:15
OSMAN NURİ YİĞİTBAŞI

OSMAN NURİ YİĞİTBAŞI

İşinin ehli, güleryüzlü ve yardımsever personelin uyum içinde çalıştığı bir işletme.Mustafa bey, İbrahim bey ve Salih bey harika bir takım oluşturmuşlar. Sorununuza tüm alternatifleriyle çözümleri anlatıyor ve hızlı biçimde hizmet sunuyorlar.Cadde üzerinde ama otopark sıkıntısı olmayan bu güzel işletmeye sahip çıkalım.

2022:03:16 19:35:57
Halil ATAY

Halil ATAY

2 ay önce kendilerine yaptırdığım araç anahtarını açıp kapama yapmadığı için kendilerine götürdüm. Önce kumandayı kırdı parçaladı, sonrada uyduruktan lehimleme (tel vs koymuş) yapmış. Kumanda saglamken bozuldu gitti. Kumanda açıyor ama kapatmıyor. Birde kırdığı kumanda kabının parasını istedi. Bir kısmını vermeme rağmen hiç bir şekilde memnun kalmadım. Afyon da yerlere göklere sığmayan yerin marifeti böyle oldu. Böyle bir işçilik şaheseri yapılmış...

2023:05:13 17:18:32

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Afyonkarahisar Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı