Karahisar Genclik Merkezi

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 32 Yorum Ekle

Afyonkarahisar Merkez Karahisar Genclik Merkezi Yorumlar - 0

Osman Metin

Osman Metin

Asansörleri çoğu zaman çalışmaz, ürkütücü ve hizbe. İşhanında ve gençlik merkezinde fırsat bulunan her yerde sigara içiliyor. Çalışanlar gayretkar fakat kurs vermeye gelen eğiticilerin çoğunluğunun amacı sonraki zamanlarda öğrencileri özel kurslara yönlendirmek oluyor.

2022:08:15 06:17:37
murathan erol

murathan erol

Kesinlikle çok vasat bir yer. Ders çalışmak için gittim, kafeterya gibi bir kütüphanesi var. Hiç sessiz değil ayrıca. 1 yıldızın bile fazla olduğunu düşünüyorum.

2022:01:31 21:36:46
Hüseyin

Hüseyin

Okul dışında verimli vakit gecirebileceğiniz , spor ( savunma sanatı ( aikido) spor salonu,tenis, okçuluk (?) vb). , resim, müzik, kitap okuma , kamplar gibi daha birçok aktivitesi bulunan gençlik spor bakanlığına bağlı insanı ve havası güzel bir yer. Özellikle ortaokul ve 9 - 10. Sınıflara şiddetle katılım yapmalarını tavsiye ederim. ( ben son sınıf öğrencisi olduğum için pek vaktim olmuyor sadece toplantılara katılıyorum ve spor salonunu kullanıyorum. ve tabi güzel insan Hazal Abla onu anlatmaya gerek yok çok severim kendisini 😇.)

2019:01:21 20:00:55
Alaaddin Kaynak

Alaaddin Kaynak

Yönetici ve görevlilerin gençlerle iletişimi çok iyi. Birçok farklı program alternatifi ve yeri mevcut. Özellikle öğrenciyseniz kesinlikle imkânlardan faydalanmalısınız. Müdür Gökhan Beyi tebrik ediyorum. Çok güzel bir arkadaşlık ortamı var.

2018:06:19 20:04:46
Emre Fidan

Emre Fidan

Tiyatro etkinliği için geldim içerisinde çok fazla eğitim veriliyor

2023:01:20 12:14:22

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Afyonkarahisar Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı