Özel PARKHAYAT Hastanesi

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 66 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Afyonkarahisar Merkez Özel PARKHAYAT Hastanesi Yorumlar - 0

Enes Kiriş

Enes Kiriş

Güzel ve yeni bir hastane insanlara ilgi eksik edilmiyor tavsiye ederim

2024:01:24 08:32:22
Fatma Tospatli

Fatma Tospatli

dermatoloji bölümünde ilk kez cilt bakım hizmetinden faydalandı.. Ve son derece memnun kaldım. Gerek cihazların doğru kullanımı gerekse personelin nezaketli davranışları özellikle Serpil hanımın yaptığı her işlem öncesi işlem hakkında bilgi vermesi memnuniyetini ikiye katladı.Kendilerine teşekkür ediyorum.Tereddüt etmeden ikinci seans randevumu aldım.

2024:01:24 12:24:07
Ergül Gürçay

Ergül Gürçay

Merhaba. 12 Aralık 2024 günü geçirdiğimiz kaza sonucu İstanbul’a nakil için ambulans gereksinimiz oldu. Bu aşamada yolculuk sırasında ambulanstaki ulaştırma görevlisi Seydi Bey ve paramedik Yusuf Bey son derece nazik ve ilgiliydi. Çok uzun bir yolculuk olmasına ragmen bizi güvenli ve huzurlu bir yolculuk sonucu İstanbul’a ulaştırdılar. Kendilerine çok teşekkür ederiz.

2024:01:20 15:31:28
Merve Sümeyye Dinç

Merve Sümeyye Dinç

Güzellik merkezi bölümü çalışanı sevgili Serpil hanımın öncelikle güleryüzü için sonrasında bir çok yerde verim alamadığım işlemlerde ilk girdiği seans itibariyle olumlu dönüş almamı sağlayan mesleki profesyonelliği için teşekkür ederim.. Bünyenizde çalışan ve görevini layıkıyla yerine getiren Serpil hanım için işlemlerimi hastanenizde devam ettirme kararı aldım. Teşekkürler..

2024:01:15 13:10:48
Emrah Bahçi

Emrah Bahçi

Güzellik merkezi bölümü memnuniyetimi 5 yıldız vererek ifade etmek istiyorum. Çalışan arkadaşların güler yüzülülüğü, özellikle Serpil hanımın ilgisi ve profesyonelliği Afyon’da doğru merkezde olduğunuzu hissettiriyor.

2024:01:23 15:19:40

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Afyonkarahisar Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı