Uzm.Dr. Hülya Edil

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 53 Yorum Ekle

Afyonkarahisar Merkez Uzm.Dr. Hülya Edil Yorumlar - 0

Sude Demirayak

Sude Demirayak

Canım Hülya Hocamın işinin ehli olduğunu biliyordum o yüzden seanslara katılma cesareti buldum.Şu an hayatımdaki kaygıları yönetebiliyorum. Hâtta akademik hayatım için önemli bir sonucu beklerken bile elimde kahve ve hülya hocamın önerdiği kitap eşliğinde huzurlu ve anda kalarak yaşayabiliyorum. 4 seansta iyileştim. Babama da günaydın mesaji atıp onun attığı çıkartma ile günüme başladım :) Farkındaysanız olumsuz giden olayların ve eğer işin içinden çıkamıyorsanız lütfen ertelemeyin ve Hülya Hocama gidin. Sevgilerle.

2023:10:05 06:57:34
Ali Rauf SÖYLEYİCİ

Ali Rauf SÖYLEYİCİ

Kişisel problemlerim için 2 defa Hülya Hocam ile görüşme fırsatım oldu iyi ki olmuş. Göremediğim, farkına varamadığım bir çok şeyi profesyonel bir şekilde sihirli bir dokunuşla daha 2. seansta bulup söktü ve çıkardı. Hayatım ile ilgili geçmişte yaptığım hatalar, aldığım yanlış kararların nerelerden geldiği ve içimdeki kırılgan küçücük çocuğun kulaklarına söylenmesi gerekenleri söyledi. Kendisi bence Afyon için çok büyük bir şans ve herkese şiddetle tavsiye ederim. Hayatımda resmen yeni pencere açıldı. Detayları anlatmaya kalksam burada roman yazmış gibi olurum. Kısacası hayatımda yeni bir pencere açıldı. Gerek iş hayatımda gerek özel hayatımda vereceğim kararlar konusunda bilinçlendim ve adımlarımı çok daha sağlam atıyorum. Çok teşekkürler Hülya Hocam.

2023:09:05 08:57:24
Tuğba Yılmaz

Tuğba Yılmaz

Hülya hocam iyi ki varsınız sizi çok seviyorum. Sizinle tanışmak çok büyük bir şanstı benim için. Siz olmasanız asla yeterli olamazdım ve hayatımızda ki hersey çok kötü olurdu. Tam bir kralicesiniz sizi çok seviyorum.

2023:08:31 11:27:50
Rahime Demirel

Rahime Demirel

Hiç memnun kalmadıgim bir doktor ,öncelikle hastayı hiç taniyamıyor .Sürekli ilaç verip ilaçla düzeltme peşinde asla bir terapi uygulayamiyor .o kadar para döktum sadece parayı biliyor ,1 sene içerisinde benim üzerimde hep ilaç denedi bir senede 12 tane ilaç değişimi yaptı ,ve bu ilaçlar beni intihara sürükledi asla ve asla hiç yardımcı olmadı bunu sürekli burda dile hetirecegim benim hayatımı ilaçlarla alt üst etti .hiç memnun kalmadım .

2023:06:18 01:49:29
Süleyman Akkuş

Süleyman Akkuş

Hülya hanımla Ocak ayında tanıştık anksiyete rahatsızlığım dolayısıyla..Sağolsun ilgili işinin ehli;az ilaç hızlı tedavi mottosuyla çalışan kaliteli bir doktor..Kısa sürede şifa buldum..Kendisine teşekkür ediyor;başarılarının devamını diliyor ve herkese şiddetle tavsiye ediyorum..

2023:05:29 11:32:39

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–17:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 10:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Afyonkarahisar Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı