Afyon Cumhuriyet Şehitliği

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 32 Yorum Ekle

Afyonkarahisar Merkez Afyon Cumhuriyet Şehitliği Yorumlar - 0

Düştük Yollara

Düştük Yollara

Uğramazsanız görmezseniz de çok bir şey kaybetmezsiniz. Yolumuzun üzerinde tesadüfen keşfedip gezdiğimiz bir yer.

2020:02:19 12:34:40
Sabit Er

Sabit Er

Allah tüm Şehitlerimize rahmet eylesin. Mekanlarını Ala dan Ala Makamları Cennet eylesin !...Kanlı muharebelerin yapıldıgı yol güzergahında. Allah şefaatlerini bizlere de nasib etsin inşaallah .

2021:05:05 08:53:44
ismail Talipoglu

ismail Talipoglu

Afyonkarahisar Cumhuriyet Şehitliği:Şehitler Diyarı Afyonkarahisar'a hoş geldiniz!...Şehitlik: Afyonkarahisar-Uşak , Afyonkarahisar-Antalya yolunun Sağ tarafında...10. Km. de..Yolların kesim noktasında...Özdilek AVM'nin yukarı kısmındaki Tepecik'te... Özdilek AVM'nin Batısında,E96 Çevre yolu'nun sağ tarafinda, Yol kenarında...Ağaçlık-Yeşil alan içersinde... Ağaçlandırılmış alanda...Özdilek AVM'ye sınırdaş...Komşu...Allah Ziyaretinizi kabul etsin!...Allah tüm Şehitlerimize, Kahramanlarımıza,yiğitlerimize rahmet eylesin!...Yerleri Cennet olsun!..."Onlara Ölüler Demeyiniz!...Bilakis, Onlar Diridirler!...Ama siz bunu anlayamazsınız!"

2019:01:27 10:37:18
hasan kalkan

hasan kalkan

Temiz bakıyorlar şehitliğe.

2021:08:24 12:43:23
Baran IŞIK

Baran IŞIK

Vatan size minnettardır.

2023:01:25 16:11:33

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Afyonkarahisar Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı