AFYON DEMİRBİLEK OTOMOTİV BMW MERCEDES RANGE ROVER MİNİ PORSCHE ÖZEL SERVİS VE YEDEK PARÇA SİNCE 1954

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 39 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Afyonkarahisar Merkez AFYON DEMİRBİLEK OTOMOTİV BMW MERCEDES RANGE ROVER MİNİ PORSCHE ÖZEL SERVİS VE YEDEK PARÇA SİNCE 1954 Yorumlar - 0

ibrahim ömür copcuoğlu

ibrahim ömür copcuoğlu

Aracımın triger setinden ses geliyordu , kaputu açtığımda turbonun yağla kaplandığını gördüm . Hamdi ustaya gösterdim , turbonuz tamir edilecek dedi , triger seti değişecek dedi . Bakım zamanı da gelmişti . Çok titiz çalışıyorlar , başlarında babaları Mehmet Usta olmak üzere çok güzel iş yapıyorlar . Ne zaman gitsem servis hınca hınç dolu oluyor zaten , epey rağbet görüyor . Verdikleri hizmet için teşekkür ederim .

2023:06:08 07:31:58
fatih ceran

fatih ceran

Samimi çalışanlara sahip, bilgi ve beceri ile çözüm sağlıyorlar.Aracımızın sadece arıza tespiti için makineye bağlanması gerekiyordu. İşler bittikten sonra Çay ikram etmeden servisten göndermediler sağolsunlar.

2023:03:18 06:47:59
İbrahim Çetin

İbrahim Çetin

Mehmet ve hamdi ustaya gönül rahatlığıyla arabanızı teslim edebilirsiniz.

2023:12:15 20:39:22
Mustafa Dinçer

Mustafa Dinçer

güven duygusuyla müthiş bir müşteri deneyimi yaşattığınız için teşekkür ederim.Mehmet usta çok titiz. Güvenle teslim ettim arabami. Kesinlikle tavsiye ederim. Bir kadının güvenerek, nezaketden Şüphe duymadan başvuracağı adres. İşlemlerin sonunda arabamla ilgili aldığım danışmanlık hizmeti ise hayat kurtaran tarzdaydı.

2022:11:13 10:22:29
yusuf san13

yusuf san13

Gayet temiz ve titiz çalışıyorlar.Aldıkları parayı sonuna kadar hakettiklerini gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Yapabilecekleri herşeyi enince detayına kadar yapıp teslimediyorlar. Ellerine sağlık, çok beğendik bir sonra ki sefer görüşmek üzere

2022:11:13 10:46:15

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Afyonkarahisar Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı