Afyon Sarılar Oto Bakım

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 51 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Afyonkarahisar Merkez Afyon Sarılar Oto Bakım Yorumlar - 0

Davut Elbas

Davut Elbas

Uzun yola gidiyorduk, araç turbo borusu arıza vermişti. Ustam ve evlatlarından Allah razı olsun, imdadımıza yetiştiler. Akşam, geç saat demeden yardımcı olup arızanın tamirini başarılı bir şekilde gerçekleştirdiler. Allah bol bereketli helal kazançlar nasip etsin.

2023:09:12 11:57:44
Hatice ELBAS

Hatice ELBAS

Kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmiş derler ya,işte tam da öyle oldu.Ali ustam öyle yetişti imdadımıza sağolsun.Gönülden teşekkürler ederim.Allah bereketini artırsın.

2023:09:12 11:51:11
KENAN ERSOY

KENAN ERSOY

Şimdiye kadar çalıştığım en nazik usta. İşçiliği çok iyi ve hızlı. Gözümüz kapalı güvenebileceğiniz bir işletme. Aracımızın markası ne olursa olsun mutlaka gidin derim.

2023:08:14 13:50:57
Mert Üstündağ

Mert Üstündağ

Ankaradan antalyaya yolculuğumuz esnasında aracımız arızalandı girdiğimiz sanayide diğer ustaların arızayı tespit edemeyip motoru komple aşşa indirmeye kalktığı yerde ali usta problemi hemen anladı ve çözümü bulup onarım yaptı çok memnun kaldık kendilerine teşekkür ediyoruz.

2023:07:14 15:29:41
HÜSEYİN CANBOLAT

HÜSEYİN CANBOLAT

Afyon'da yolda kaldığımız Pazar günü Ali Usta gece olmasına rağmen Ustalığını göstererek aracımızı kurtardı.Ekibine ve kendine teşekkür ederim.Hayırlı işler olsun

2023:07:16 20:29:58

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Afyonkarahisar Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı