The Sky Cafe

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 39 Yorum Ekle

Afyonkarahisar Merkez The Sky Cafe Yorumlar - 0

uğur acer

uğur acer

Yemek ve hizmet çok iyiydi. Akarçayın hemen yanı başında olması da güzeldi.

2023:08:19 21:00:46
Sümeyye Özbay

Sümeyye Özbay

Nasıl anlatsam bu fiyaskoyu inanın bilmiyorum. Önce iyi olan şeyleri söyleyeyim çünkü inanın çok az. Canlı müzik yapan abilerin yüreğine sesine sağlık mekanın tek kurtarır yanı onlardı. Bir de akarçay ortamı güzel onun dışında mekanla ilgili yaşadıklarımızı aska üşenmeden uzun uzadıya anlatmak niyetindeyim. Mekanı yeğenlerimizin doğum gününü kutlamak için tercih ettik. Önce yemek istedik. Yemek öncesi açılan servis sadece çatal bıçak kaşıktı. Ne servis için herhangi bir kağıt ya da uzun peçete ne de tabak asla gelmedi. Siparişi verirken bizimle ilgilenen görevli, sözüm sana, kardeşim madem aklında tutamayacaksın yanında neden telefon ya da bir kağıt kalem olmaz ki sipariş yazmak için?? Her neyse mekanın sahibi araya girdi ve siparişlerimizi verebildik. Yoğunluktur falan diye üstelemedik ama siparişlerimiz çok geç geldi. Geldiği gibi de hüsrandı tabi. Tavuk pirzolanın tek parça olmasından mı bahsedeyim yoksa çöp şiş tavuğun minicikliğinden mi? Yoksa saç kavurmanın hem gramaj hem porsiyon azlığından mı? Ya da sonradan içecek siparişimizin alınmaması ve bizim de artık yorulup yemek yemeye başlamak istediğimiz için içecek falan beklentisine girmememizden mi inanın bilmiyorum. Her neyse bir şekilde yemek faslı kapandı. Doğum günü organizasyonumuz fazlasıyla gecikti. Organizasyon için müzik isteğimiz vardı maalesef istediğimiz müzik de çalınmadı. Pasta servisi yine rezaletti. İki pasta verilmiş size orada kaç kişi varsa herkes için ikisinden de ince ince dilimler yapsanız da herkes pastanın tadına baksa ya? Koca koca dilimler ve herkes için tek pasta konmuştu tabaklara bilsek servisimizi kendimiz yapardık. Çay istiyoruz bardak gelmiyor çekirdek istiyoruz çöplerini koymak için bir şey gelmiyor o kadar kişiyr de çekirdek için iki kase mi getiriliyor gerçekten? Üşüdük şal istedik şal yok dendi. Tekrar çay istiyoruz eski bardak ve termos alınmıyor masadaki çöpler alınmıyor biz tabakları koyuyoruz artık bardakları alın çöpleri alın diye üst üste ricalarda bulunuyoruz ama yok ama yok. Görevlilerle gözgöze geliyoruz gelip masaya bakan yok. En sonunda maalesef nefret ettiğimiz bir şey olmasına rağmen kimse de gelip bakmadığı için çekirdek çöplerini masalara bıraktık ve mekandan ayrıldık. Hesap için tek kelime laf etmeden ödeme yaptığımız bir yerde böylesine kötü bir hizmetle karşılaşmak gerçekten kötüydü. Ama en kötüsü de günlerdir bu gün için heyecanla hazırlanmış gençlerimizin kalp kırıklığıydı. Bunu hiçbir şey telafi edemez. Şu metin bu kadar uzadıysa da sebebi budur. Son olarak tavsiyemdir ki bu mekanı özel anlar ve yemek için tavsiye etmeyin. Bir çay ya da kahve eşliğinde müzik dinlemeye gelim buraya. Gelirken de şalınızı yanınıza almayın unutmayın.

2023:08:09 08:45:32
EMRE ÖLÇEK

EMRE ÖLÇEK

Kiraladigimiz ürünün zamanini garsona sormamiza rağmen süreyi geçirdiniz deyip ödeme almaya çalışan bir kez kazanmak için kaybetmeyi göze alan işletme yeri. pek tavsiye etmiyorum

2023:08:11 19:29:10
tiwicher bal

tiwicher bal

Garsonlar güzel ilgilendi. Çekirdek güzel ve tazeydi .Çayın ayrı bi tadı vardı.Hesap bi tık tuzlu olsada değer

2023:08:18 22:47:13
Alper Blv

Alper Blv

Köpeğimi mekana sokabildim ve oradaki herkes iyi karşıladı. İçicekleri fena değildi. Çayı çok güzeldi

2023:08:18 22:50:29

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–01:00
  • Salı 08:00–01:00
  • Çarşamba 08:00–01:00
  • Perşembe 08:00–01:00
  • Cuma 08:00–01:00
  • Cumartesi 08:00–01:00
  • Pazar 08:00–01:00

Afyonkarahisar Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı