Rekabet Kurumu Ortaokulu

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 52 Yorum Ekle

Adıyaman Merkez Rekabet Kurumu Ortaokulu Yorumlar - 0

Serapdamla Cur

Serapdamla Cur

Kendi okulum ve depremden sonra farklı bir okula gittim, gittiğim okul çok kötüydü mecburiyetten o okula devam ettim. Rekabet kurumu ortaokulu cidden çoğu okula göre mükemmel bir okul şuan yıkılmış olsa bile 1 yıl 6 ay boyunca oradaydım çok güzel bir okul, eğitimi mükemmeldi. Yenisini ne zaman yaparlar bilmiyorum ama ben en az liseye gittiğim zaman düzelir diye düşünüyorum. Şunu belirtmek isterim öğretmenlerimi çok özledim, Zeynal hocamızın kafamıza defter ile vurmasını,Davut hocamızın bize çatlak yumurtalar şaşkın şakirler demesini falan acayip özledim. HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİM 💗

2023:08:28 15:51:23
Dogan TAŞÇI

Dogan TAŞÇI

Okullarda çalışan idareci ve öğretmenleri görevini yapmaya çalışıyorlar. Ancak bazı okulların bulunduğu mahalle o okul için doğal bir avantaj veya doğal bir dezavantaj oluşturabilir.Bugün bir çok okul bu dediğim sebeple dezavantaj sahip.Çevresinde konar göçer aileler, mevsimlik işçilerin olduğu aileler, gecekondu semtleri ve Suriye 'li ailelerin çoğunlukta olduğu mahalleler böyledir.

2021:09:26 16:25:42
Osman

Osman

Güzelim👉👈🔥🥵💗

2023:05:22 16:27:36
Nisa çınar

Nisa çınar

7 gün

2022:10:29 11:28:19
Papçican

Papçican

2023:10:04 16:39:12

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Adıyaman Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı