Hastane Cami

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 33 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Adıyaman Merkez Hastane Cami Yorumlar - 0

MELİSA MELİSA

MELİSA MELİSA

Adiyaman için yapılan en güzel ve anlamlı cami yapıldı.. ancak halkımız nasıl karşılar caminin altında dükkanlar ve bunları kimlere verirler .. bilemiyorum hayırlı uğurlu güzel günlerde ibadet etmek dileği ile hayırlı olsun

2019:03:06 09:04:01
Yusuf Demir

Yusuf Demir

Eskiden beri yardım toplanarak yapılıyor halkın emeği var ve çok kapsamlı rahat ibadetinizi yerine getirebileceğiniz bir camii

2019:06:18 22:01:37
Mustafa Çakmak

Mustafa Çakmak

halkın parasıyla yapılan bir maken ancak bu kadar kötü olabilirdi, bana göre mimari açıdan vasat bir görüntüsü var daha özen gösterilebilirdi.

2019:07:16 06:42:13
Umut Oğuzhan Çelik

Umut Oğuzhan Çelik

Yapımı yıllar sürdüğü için kuvvetle muhtemel bir plan dahilinde yapılmadı bir miktar orantısızlıklar olsa da güzel bir yapı olmuş.

2021:04:19 11:57:51
The Last Hero

The Last Hero

Yıllardır yapımı devam ediyordu nihayet yapımı çok şükür bitti camimiz harika olmuş 👏👏👏🤲🤲🤲🤲🤲🤲🌹🇹🇷❤️

2021:12:18 13:24:26

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Adıyaman Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı