VE HOTELS ADIYAMAN-TUZHANI

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 36 Yorum Ekle

Adıyaman Merkez VE HOTELS ADIYAMAN-TUZHANI Yorumlar - 0

Ahmet Gündüz

Ahmet Gündüz

Adıyaman daki tüm Otellerde konaklamış biri olarak bu gelişiminde Vilayetler Evini Keşfettik. Otele ilk girişimizden ayrılışımıza kadar herşey çok güzeldi. Odalar tertemiz ve dinlendici. Personel çok saygılı. İşletme yöneticisi Eren beye ilgi ve aşamasından dolayı teşekkür ederiz. Bundan sonra Adıyaman daki evimiz Vilayetler Evi Ve Hotels

2022:11:14 05:46:51
Hasan Hüsnü ALMAS

Hasan Hüsnü ALMAS

Tarihi han aslına uygun restore edilerek otel olarak hizmete sunulmuş.Merkezi yerde, eski çarşının içinde, her yere ulaşımı kolay.Otantik mekan tercih edenler için güzel bir konaklama olacağını düşünüyorum.Konaklama ücretinin makul seviyede olduğunu düşünüyorum.

2022:11:26 16:32:32
Fatma Nur KOLUKISA

Fatma Nur KOLUKISA

Harika bir yer, Adıyaman'a tayinimiz çıktı eşyalar gelene kadar burada konakladık, merkezde bir yer, ahşap odalar var yeni ilaçlama yaptıkları için sonradan zuhur eden birkaç ölü böcek vardı normalde sorun edilecek bir şey değil ama fobim olduğu için rica edip taş odalara geçtik. Odalar geniş. Hijyen iyi. Hizmet çok iyi insanlar anlayışlı, güler yüzlü, yardımsever. Gelen herkese tavsiye ederim. Fiyatı da böyle bir mekan için gayet ideal.

2022:07:08 19:47:12
Sedat H.

Sedat H.

Yine tarihi yaşatan çok başarılı bir kervansaray restorasyonuyla gerçekleşmiş VE efsanesi!Güler yüzlü, sıcak, samimi bir karşılama ve dışı ayrı güzel, içi ayrı güzel pırıl, pırıl bir mekan. Tebrik ederiz.

2022:06:03 09:42:13
Taha

Taha

Adıyaman merkezde otantik bir mekan. Taş yapı içerisinde vakit geçirmek inanılmaz huzur veriyor insana. Personel inanılmaz derecede müşteri ile ilgileniyor. Restorasyon ve dizaynı güzel yapmışlar. Çok beğendim

2022:09:08 19:05:39

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı