Adyü Turizm Uygulama Oteli

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 36 Yorum Ekle

Adıyaman Merkez Adyü Turizm Uygulama Oteli Yorumlar - 0

Aylin Özkan

Aylin Özkan

İletişim kuramıyoruz otelle şu an güncel oda fiyatları ve müsaitlik durumu hakkında bilgilendirme yapılmasını istiyoruz

2024:01:24 08:25:28
Gezgin Traveller

Gezgin Traveller

4 kişi aile kaldık. Bir oturma odası birde yatak odası şeklinde. Ben çok beğendim. Sessiz sakin rahat. Kahvaltı dahil 750 tl verdik. Fiyatta bu hizmete gayet uygun. Eğer Adıyaman a yolunuz düşerse güvenli bir şekilde rahatça kalabilirsiniz. Oda temiz banyo tuvalet pırıl pırıl. Odada kettle bile var. Su ikramları gayet güzel. Kahvaltı yeterli. Yıldızlı otel konforu mevcut. Biz beğendik sizlerede tavsiye ederiz.

2023:01:25 05:43:33
HB S

HB S

Fiyat performans olarak uygun. Oda temizliği başarılı. Oda kahvaltı olması güzel. Çalışanlar ilgili ve alakalı. Lobiden rica edildiğinde normal saatlerde çay bulabilirsiniz. Çevresinde yemek yiyebileceğiniz yer yok. Dışardan yemek isteyerek sorununuzu çözebilirsiniz.

2023:01:24 10:25:34
By EFE 16

By EFE 16

Odalar çok temiz değil içeri girdiğimizde resmen sigara partisi yapılmış gibiydi oda havalandırılmamış içeride duramadık balkon var ama oturmak için bir sandalye bile yok kaldıgımız oda süit odaydı buzdolabı ve su ısıtıcı vardı klima sesinden uyuyamadık kahvaltı idare eder fiyat uygun. Biraz özen gösterlse aslında güzel bir uygulama oteli

2022:09:22 09:22:02
ibrahim Hakan Bucak

ibrahim Hakan Bucak

Adıyaman da gerçekleşen deprem sonrasında bize kapılarını sonuna kadar açan, depremde az hasar görmüş güvenle kaldığımız bir mekan. Aynı zamanda rektörlük binası olarak da şuanda hizmet vermektedir.

2023:05:02 19:38:06

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı