Ramada by Wyndham Adıyaman

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 31 Yorum Ekle

Adıyaman Merkez Ramada by Wyndham Adıyaman Yorumlar - 0

Beyzanur Akbulut

Beyzanur Akbulut

Depremden sonra Adıyamanda rahat bir şekilde tercih edilecek tek otel diyebilirim. 4 ay boyunca olumsuz hiçbir şey görmedimOdaların hijyen ve konforu da çok güzel. Konum açısından gayet elit ve gelişmiş bir yerde olması ayrı avantaj.Çalışanlar çok ilgili ve her konuda destek oluyorlar. Özellikle resepsiyon çalışanları, müdür Okay bey ve Mediha hanıma da teşekkür ediyorumm😍

2023:12:27 15:21:47
Ahmet Mara

Ahmet Mara

Adıyamana her hafta gidip kaldığım bir otel ilk başlarda sıkıntı olur mu diye düşündüğüm fakat kendi evinizde iş gibi hissettiren bir otel diyebilirim. Çalışanlar güler yüzlü ve temizlik konusunda gayet güzel. Otel müdürü Okay beye ayrıca ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim. Gönül rahatlığıyla gidip kalabileceğiniz bir otel herşey için teşekkür ederim.

2023:12:15 06:52:14
Yakup

Yakup

Kurumsal ismine yakışır şekilde hizmet sunup kaldığım süre boyunca temiz , konum olarak Adıyaman ‘ın en güzel lokasyonunda,Altınşehir’de bulunmakta. Başta işletme müdürü Okay Bey , güler yüzlü ve yardımsever personelleriyle ilgi alakalarıyla kendimi evimde hissettim. Odaları güzel.Tavsiye ederim 👍🏼

2023:12:27 21:19:39
Mehmet Celik

Mehmet Celik

Adıyaman'da deprem sonrası kalınabilecek en güvenli ve keyifli otel. Otel Genel Müdürü Okay Bey ve Genel Müdür yardimcisi Mediha Hanım ekipleri ile beraber harikalar yaratıyorlar.iyiki varsın Ramada By Wyndham Adıyaman..

2023:12:29 07:37:16
Cag Gok

Cag Gok

Öncelikle neden burada 3 yıldız kategorisinde gözüküyor, anlamış değilim. Hem hizmet hem de odalar 5 yıldız seviyesinde. Ekibin güler yüzü sizi evinizde hissettiriyor. Otoparkı yeterli, kahvaltısı gayet başarılı. Adıyaman konaklamaları için gönül rahatlığı ile tercih edilecek bir yer.

2023:10:26 08:25:29

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı