Perre Uygulama Oteli

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 41 Yorum Ekle

Adıyaman Merkez Perre Uygulama Oteli Yorumlar - 0

Fatih LÖKÇE

Fatih LÖKÇE

Fiyat uygulama oteline göre yüksek sabah kahvaltısı veriyorlar sabah kahvaltısı çok zayıf yorgan Yastık vs otelin diğer eşyaları çok kaliteli değil kahvaltı salonunda el yakma yeri dahi yok elinizi yıkamak için alt veya üst kata gitmek zorunda kalıyorsunuz kahvaltıdan sonra tabakları şuraya bırakın diye görevli sizi uyarıyor yani tabağı dahi siz kaldırıyorsunuz artırı ise temizlik konusunda iyi konumu dağın tepesinde güzel havası var.

2024:01:21 16:51:20
Mustafa incedere

Mustafa incedere

Adı üzerinde Adıyaman süperDeprem den öncesi ni bilmem yüz elli metre 🏡 evlere sığmayan bir bir bölgede, deprem den sonra hala böyle bir yere kötü demek için deprem yıkıntıları na bakmak lazım,geyet güzel on numara rahat edilebilecek bir yer.Konteyner kentlerde eğitim ve kırtasiye malzemeleri getirdik rabbim böyle bir yıkım bir daha yaşatmasın halimize şükredelim sağlık sıhhat içinde herkese hayırlı ömürler diliyorum.

2024:01:16 20:44:03
Tanju Damad

Tanju Damad

Öncelikle iyi akşamlar diliyorum festival amacli geldigimiz perde uygulama otelinde konaklama yapiyorum ilk önce odalarin hijyen olmasi cok guzel odalar konforlu cok begendim.teras cafe 10 numara bildiginiz adiyaman ayaginiz altinda manzara super manzaraya karşı nargile icmek isterdim ama cafede tek eksik nargilenin olmamasi özellikle belirtiyorum teras cafede hizmet veren enes beye çok teşekkür ediyorum hizmetinden dolayi işini gayet severek yapiyor kendisine tekrar tekrar teşekkür ediyorum ENES BEY AİLECEK COK MEMNUN KALDIK.

2024:01:06 20:36:47
Tolgay Damad

Tolgay Damad

Iyi akşamlar şuan perre uygulama otelinde konakliyorum gayet güzel bir otel hijyen süper odalar konforlu özellikle teras cafe süper tüm adiyaman ayaklariniz altinda personel çok güler yüzlü özellikle gülsüm hanim ve bayram bey hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum yarin sabah kahvaltidan sonra gidiyoruz ama gitmek istemiyoruz kendi evimiz gibiydi perre uygulama oteli emeği geçen tüm personele teşekkür ederiz görüşmek üzere hoscakalin

2024:01:08 21:21:22
Adem Eren Şentürk

Adem Eren Şentürk

Her şeyden önce personel çok güler yüzlü ve iyi niyetli. Odalar gayet konforlu, kullanışlı ve temizdi. Teras kafe hizmeti gayet güzel, Adıyaman manzarasına karşı kahvenizi yudumlayıp tatlınızı yiyebilirsiniz. Fiyatı da gayet makul. Merkeze uzak olsa da minibüsler ile ulaşım mümkün. Kahvaltısı daha iyi olabilir, çeşit sayısı az, çeşitler artırılabilir. Bir de odalara kettle konulmaması ayrı bir eksi. Kesinlikle Adıyaman'da kalınabilecek en güzel otellerden.

2023:10:13 14:17:18

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Adıyaman Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı