Hilton Garden Inn Adiyaman

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 47 Yorum Ekle

Adıyaman Merkez Hilton Garden Inn Adiyaman Yorumlar - 0

Taha Gemi

Taha Gemi

4 günlük Adıyaman seyahatimde ismine aldanıp Hilton Oteli seçtim. Sorunlarım otele girişim ile başladı. İnternetten yaptırdığım rezervasyondan fazla ücret talep edilip uzun süre bekletildikten sonra yanlış hesaplanma yapılmış denildi. Normal bir hata olarak karşıladım yahut çalışanların bazıları güler yüzlü olmasına rağmen bazıları çok sert bir üslup kullanıyor. Odamda ve arkadaşlarımın odalarında duşa kabinler hep sızdırıyordu. Çarşaflarda belirli lekeler mevcuttu. Son gün ayağımın kayması sonucu klozet kapağına çarpmam ve klozet kapağının kırılması sonucunda tarafımdan 250 tl ücret alındı. Koskoca bir işletmenin tarafımdan bu ücreti istemesi bile beni şaşırtmışken itiraz ettiğim de çok yüksek sesle ve sert bir üslupla karşılaştım. Size tavsiyem oteli kullanacaksınız lobinin tuvaletini kullanın.Şu kırıldı bu bozuldu diye bir şeyle karşılamamak adına odaya girdiğinizde her demirbaşı tek tek titizlik ile inceleyin. Müdür bey dahil çalışanların misafirlere yaklaşımını beğenmedim ve hiltonun ismine yakıştırmadım. Kişisel puanım otele 1. Diğer gittiğiniz Hilton’lar ile karıştırmayınız.

2019:07:21 20:02:15
kubilay bilgi

kubilay bilgi

Otel hizmet, oda kalitesi ve yatak gerçekten rahat fakat restorant skandal derecesinde kötüydü. Akşam otelde yemek yiyeyim dedim ve kremalı mantar ve tavuklu makarna söyledim. Gelen makarna da tavuklar hayatımda yediğim ek kötü tavuktu. Hem çok sert, hem inanılmaz bir koku vardı. Krema deseniz pişmiş yemeğe döküp karıştırıp getirmişler. Yemeden olduğu gibi geri verdim.garsona da sebebini sordum ve aldığım cevap yemeği stajyerin yaptığıydı.. isim gereci sürekli seyahatteyim ve hakikaten bundan kötüsü olamaz, yemedim yiyecegimi de düşünmüyorum. Hilton gibi bir otelde nasıl böyle birşey olur anlam veremedim. Birde hani açım biraz yemiş olayın diye sadece makarnanın yarısını yedim, tüm gece karnım ağrıdı kremadan dolayı. Yada koydukları başka birseyden bilmiyorum ama bir daha mı aman diyorum.

2019:12:19 07:55:37
Atila S

Atila S

Bir otelden beklenebilecek tüm detaylara sahip. Tertemiz bir defa. Mobilyalar yeni ve yıpranmış hiçbirşey yok. Yataklar cok rahat. Yemekler güzel. Eleştiri adına yöresel birkac yemek her zaman ziyaretçiler için olmalı. Çiğ köfte mesela. İçli köfte, analı kızlı... En az birini bünyesinde dönüşümlü olarak barındırması gerek.

2019:04:28 06:09:38
Tuncay Yılmaz

Tuncay Yılmaz

Güneydoğu turumuzun son gününde kaldığımız bu otele beklentimi düşük tutarak gittim ama çok memun kaldım. Otel merkeze 2.5 km mesafede, çok yeni ve çok temiz bir otel. Yatakları konforlu. 5 yıldızı hak ediyor. Yeme içme seçenekleri de tatmin ediciydi. Personel oldukça nazik. Sadece masadan tabakları bir an önce almaya programlanmasalar daha iyi olurmuş. Tabaktaki yemeğiniz azalmış ve kısa bir ara vermişseniz hemen tabağınızı almak için hamle yapıyorlar. İşin kötüsü bunu iyi bir servisin parçası olarak görüyorlar.

2019:04:24 09:01:22
Gültekin Gülbahar

Gültekin Gülbahar

Resepsiyondaki çalışanların ilgisi iyi, otel fena değil ama gece 23:00 gibi otele vardım. Restoran kapalı ve oda servisi olmadığını söylediler. Oysa ki resepsiyon personeli "bir sorun belki yardımcı olabilirler" demişti. Olmadılar. Neyse ki yakın bir yerde ciğerci buldum aksi halde aç kalıyordum. Otele geç saatte giriş yapacaklara uyarım olsun.Not: Odaki ilanda "Önce bizim haberimiz olsun, söz veriyoruz çözeriz" yazmış olmaları da ironik. Haberiniz olmuştu, çözmediniz işte.

2018:11:23 12:47:45

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Adıyaman Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı