Merkez Ocakbasi Zuheyl Usta

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 42 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Adana Seyhan Merkez Ocakbasi Zuheyl Usta Yorumlar - 0

Pelin Ümre Demirhan

Pelin Ümre Demirhan

Arkadaşımın doğum günü kutlaması için gittik. Personeller çok ilgiliydi, masa konusunda bize yardımcı oldukları için teşekkür ediyorum. Mezeleri çok lezzetliydi.Kasarli sicak humusu özellikle çok beğendim. Herşey tazeydi. İki kız arkadaş olarak gittiğimiz bu mekanda çok rahat eğlendik. Bir daha ki sefere düşünmeden gideceğim yerler arasına eklendi.

2023:11:20 13:38:22
Asilcan Küçükgöde

Asilcan Küçükgöde

Patlak hoparlörden son ses müzik açıp sesi kısamayacağını hatta daha da fazla ses vereceğini belirten bu mekana rakı içip sohbet edecek kimsenin gitmesini önermiyorum. Rakımızı yarım bırakıp başka mekana geçiyoruz. Son ses açarak konseptimiz bu demek hakkınız, patlak hoparlörle bunu yapmak hakkınız DEĞİL!

2023:09:15 19:11:03
Deniz Tabaklar

Deniz Tabaklar

Kebap iyi, ciğer iyi yağlıkara 10 numara. Şalgam el yapımı... Öğle ve hafta arası olmasına rağmen, yani motor soğukken bile, gayet iyi. Sadece çok şirin ve sıcakkanlı olmasına rağmen, sokak hayvanları girebiliyor. Korkan veya hijyen hassasiyeti olanlar için sıkıntılı. Lokasyon merkezi.

2023:12:15 05:42:20
Rıza Demir

Rıza Demir

Bugüne kadar Adana’da yediğim en lezzetli kebaplardan bir tanesini Merkez Ocakbaşı sayesinde yemiş oldum. Kebap olması gerektiği gibi hemen dağılıyor, çatala bile zor geliyor. Yanındaki ikramları diğer mekanlara göre çok daha az, ancak konsepti alkollü olduğu için bu şekilde tercih ediliyor olabilir. Eğer rakı içmek istiyorsanız, kesinlikle önceden arayıp rezarvasyon yaptırmanız gerekiyor çünkü yer bulmak zor olabiliyor. Alkol ve meze fiyatlarını deneme şansım olmadı, ama Adana Kebabı diğer mekanlarda olduğu gibi 80₺’ydi. Instagram: @travelrecorder8Thanks to Merkez Ocakbaşı, I ate one of the most delicious kebabs I have ever eaten in Adana. Kebab falls apart as it should, it's hard even on a fork. Its side offerings are much less compared to other places, but it may be preferred this way because its concept is alcoholic. If you want to drink raki, you should definitely call in advance and make a reservation because it can be difficult to find a place. I did not have a chance to try the prices of alcohol and appetizers, but Adana Kebab was 80₺ as in other places. Instagram: @travelrecorder8

2022:09:13 08:38:32
İpek

İpek

Adanada gidip sevdiğimiz tekrar tekrar gidebileceğimiz mekan. Karışık ızgara servis edildi ortada sunum servisi ile gayet başarılıydı. Adanası zırta yapılıyor tazecik pirzolalar ise doyurucuydu. Tavsiye ederim.

2022:08:28 18:29:48

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 11:00–00:00
  • Salı 11:00–00:00
  • Çarşamba 11:00–00:00
  • Perşembe 11:00–00:00
  • Cuma 11:00–00:00
  • Cumartesi 11:00–00:00
  • Pazar 12:00–00:00

Adana Seyhan 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı