Adana Lezzet İşletmesi (ALİ)

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 29 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Adana Seyhan Adana Lezzet İşletmesi (ALİ) Yorumlar - 0

Evren Küçükoğlu

Evren Küçükoğlu

Bana daha önce adana kebap yememişim dedirten yer. Adana ve ciğer siparişi verdik ikiside muhteşem. yanında gelen humus mükemmel.

2023:12:11 08:19:53
Sabahattin Eşberk

Sabahattin Eşberk

Hani bazen hatıra defterlerini karıştırırken eski bir gazeteden kesilmiş fotoğraflar görürsünüz ya da bir ayakkabı tamircisinin, berberin dükkanına girince yıllanmış duvarlara asılı eski tablolar dikkatinizi çeker. Bu tablo Adana'da genelde taşköprünün ya da tren istasyonununun eski hali olur. Ne zaman bu fotoğrafları görsem kendimi o günlerde bulurum. Küçük bir çocuk "yazıyor yazıyor" diye bağırarak yanımdan geçer, bakır ustalarının levhalara vuruş sesi sokaklarda yankılanır ve sabahın köründe işçiler bir tablacıda, tarlaya gitmeden karınlarını tüm gün başka bir şey yememek üzere doyururlar. Hiç tanıklık etmemiş olsanız bile bu geçmişe hasret duyarsınız. Adana Lezzet İşletmesine ilk adımımı attığım anda burnuma gelen közlenmiş sebze ve kebap kokusu beni bahsettiğim geçmişe götürdü. Kendimi adeta eski Adana sokaklarında gibi hissettirdi.Teknolojiden nasibini almamış, tamamen el emeği zırh kıyması ile yaptığı ve ustanın tüm dikkatini vererek özenle hazırladığı adana kebap çok gecikmeden tabağıma geldi. Yüzlerce yerde kebap yemişimdir lakin böylesini ilk kez deneyimledim. Üstelik diğer kebapçılara kıyasla bedava sayılabilecek bir fiyata. Son derece sıcakkanlı Adem Bey'e ve Süleyman Usta'ya emeklerinden ve misafirperver tutumlarından ötürü çok teşekkür ederim. Adana'ya döndüğümde mutlaka tekrar ziyaret edeceğim.

2024:01:04 17:07:11
cansu

cansu

geçen hafta eşimle denedim, ve fark ettim ki ben aslında daha önce hiç adana kebap yememişim…böyle bir lezzet olamaz, çok beğendik. eşim humusu da çok beğendiğini belirtti. ayrıca işletmecileri çok güler yüzlü ve kibar burdan özellikle Adem Bey’e çok teşekkür etmek istiyorum bizi çok güzel ağırladı❤️❤️ mutlaka müdavimi olunması gereken bir yer

2023:12:22 21:02:39
Mehmet Saygin

Mehmet Saygin

Eski usül harika bir Adana Kebabı yiyebileceğiniz bir aile işletmesi. Böyle iyi kebap bulabilmek Adana'da bile zor artık. Yanında gelen şalgam, humus vs de eski zamanların tadında, kalitesinde. Kumaş örtü, porselen tabak var, güleryüzlü ilgili bir işletmeci var. Çok memnun kaldık, mutlaka deneyin.

2023:12:02 16:24:09
esra cansabuncu

esra cansabuncu

Mezesinden kebabına her şeyiyle muazzam bir aile işletmesi. Adana’daki neredeyse tüm meşhur ve övülen kebapçılara gittik ama burası gerçekten apayrı. İnanılmaz temiz bir restoran ve sahipleri de inanılmaz cana yakın. Bundan sonra favorimiz burası her şeyi çok lezzetli. Gönül rahatlığıyla önerebilirim.

2023:12:03 19:07:02

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–21:00
  • Salı 08:30–21:00
  • Çarşamba 08:30–21:00
  • Perşembe 08:30–21:00
  • Cuma 08:30–21:00
  • Cumartesi 08:30–21:00
  • Pazar 09:00–20:00

Adana Seyhan 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı