Begoviç Veteriner Kliniği

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 248 Yorum Ekle

Adana Seyhan Begoviç Veteriner Kliniği Yorumlar - 0

Cemre Z.

Cemre Z.

Merhaba, öncelikle söylemeliyim ki bilgi ve donanım açısından çok memnun kaldım. Adanada bulunabilecek nadir ilgili klinliklerdendir. Yasin Bey'e tüm ilgi alakası çabası için çok teşekkür ederim. Değil 5 15 yıldız versek az.

2024:01:24 20:48:33
Aslıgül YILDIRIM

Aslıgül YILDIRIM

Köpeğimiz Tarçın'ın ciddi bir hastalık geçirdiği ve başka bir yerde doğru teşhis konulamadığı için şans eseri Kadir Bey'in kliniğine gittik. Hayati tehlikesi olup olmadığını kısa sürede anlayıp o gece gereken tedaviyi yaptı. O günden sonra köpeğimiz Tarçın ve kedimiz Pamuk'un her türlü sağlık sorunu için Begoviç Veteriner Kliniği'ni seçtik. Aşılar, çipler, evcil hayvanlarımızın ihtiyacı olan ve olabilecek her şeyi Kadir Bey'den alıyoruz. Mamalar, vitaminler, ilaçlar, kıyafetler, şampuanlar, evcil hayvanlar için ne varsa hepsi burada. Sabırlı ve ilgili yaklaşımları, donanımlı ekipmanları, hayvan sevgileri, hastalık durumlarında evcil hayvanlarımızın iyileşme sürecini yakından izledikleri, bize her zaman yardımcı oldukları için çok teşekkür ederiz. Bu kadar güvenilir ve kaliteli bir veteriner kliniğinin yanı başımızda olması çok büyük bir şans. Küçük veya büyük fark etmez, her türlü veterinerlik hizmetini gönül rahatlığıyla tavsiye ediyoruz herkese...

2023:11:06 11:19:06
Habibe Ayan

Habibe Ayan

Biraz önce buldugumuz bir yavru kedinin tedavisi için uğradık kliniğe, iyi ki uğramış ve tanismisiz bu klinik ile,son derece ilgili ve yardımsever davranıp ,her yaptıkları işlemi neden yaptiklarini ayrıntılı şekilde anlattılar,evcil veya patili dostlarımız emin ellerde💕 çok teşekkürler her şey için!

2023:11:05 22:56:48
Özlem Ağaç

Özlem Ağaç

Köpeğimize araba çarptı.Gercekten ilk müdahale son derece güzeldi ve etkiliydi ilgi ve alaka harika biseydi ellerinden geleni yaptı arkadaşlar. Köpeğimiz çok şükür iyi Arkadaşların emeğine sağlık .

2023:10:23 17:31:49
Osman Kara

Osman Kara

Kedimiz bir çok kez kustuğu için gece 12 de kliniğe götürdük doktorumuz çok güzel ilgilendi gerekli testleri yaptılar ve durumu hakkında detaylı bir şekilde bilgi verdiler şuan çoğumuz durumu çok iyi teşekkür ederiz begoviç veteriner Kliniği

2023:10:07 13:21:08

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Adana Seyhan 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı