The Lux Restaurant&Cocktail

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 51 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Adana Seyhan The Lux Restaurant&Cocktail Yorumlar - 0

Buse Fırat

Buse Fırat

Suşi için favori mekanımız, tüm yemekler lezzetli, personeller güler yüzlü. Ambiyans çok hoş.

2023:08:29 22:23:07
Setenay Diler

Setenay Diler

Sosyal medyadan görerek gittim Her şey çok güzeldi hafta içi çarşamba günü gittik öncesinde rezervasyon yaptırdım yoğunluğu göz önünde bulundurarak Fırat bey ve yasincan bey bizimle çok çok ilgilendi yemeklerin boyutu gerçekten aşırı doyurucu iki kişilik gibi aynı otopark sorunu yok ücretsiz otopark mevcut yalnız kadınlar tuvaletinde ekstra şeyler olabilir diş fırçası koku kişisel bakım ürünleri vb…. Bunun dışında her şey çok güzel fiyatlarda gayet çok uygun abartılacak bir fiyat değil :)

2024:01:24 11:48:38
Hüseyin Seven

Hüseyin Seven

Öncelikle mekana ilk girişten itibaren güleryüzlü bir şekilde karşılaşıyorsunuz. Mekanın ambiansı çok güzel. Dünya mutfağını müşterilerine en güzel şekilde sunuyor. Yemekleri oldukça lezzetli. Barış beye ayrı bir parantez açmak istiyorum. İlgisi ve alakası süper ötesi. Bizzat kendisine teşekkürlerimi buradan da iletiyorum. Herşey mükemmeldi.

2023:06:17 17:39:35
Sedat Gündoğdu

Sedat Gündoğdu

Öncelikle bir arkadaşımızın önerisiyle Christmas partisi için gittiğimiz bir mekan olması nedeniyle sınırlı bir gözlem olduğunu belirteyim.Mekan aslında güzel bir mekan ama işletme yaklaşımı sorunlu. Keşke parti için gitmeseydik.Mekanın en önemli sorunu kaba saba garsonlarla çalışması. Bazı garsonlar gerçekten o kadar kötü bir üsluba sahipti ki hiç olmamıştı. Hizmet sektorunun olmazsa olmazi nazik ve tesekkur etmeyi bilen höt höt konuşmayan personelinin olmasıdır.Diğer bir problem ki bu Adana'daki mekanların varoşlaşmasının en büyük nedeni olarak kabul edilebilir. O da PLASTİK bardak. Arkadaşlar dünyada plastik bardakla içki servisi Ortadoğu'dan başka bir yerde olmuyor. Eğer ki mekanınız 250 kişiye birden cam bardakla içki servis edemiyorsa organizasyon yapmayın. Bu kisim tam bir hayal kirikliligi. Hem cevre hem de tiketici sagligi acisindan vahim bir durum.Bir diğer problem de oturma düzeni. Belli ki ilk defa parti organize ediyorlar. Parti organizasyonlarında insanların dans edebilecekleri yerlere masa konulmaz. Masa koyarsan orada parti olmaz.Sigara meselesine hiç değinmiyorum çünkü Adana'da ne yazık ki tüm kapalı mekanlarda böyle bir sorun var.

2023:12:17 12:01:03
İsmail BURÇ

İsmail BURÇ

Konumu merkezi yanında ki otoparkı ücretsiz kullanabiliyorsunuz otopark sorunu yok. Karşılama Güler yüzlü garson arkadaslar ilgileniyorlar. Yeme ve içme konusunda menüden de yönlendirme yapabiliyorlar. Mekanda alkol var. Kokteyl çeşitleri mevcut. Çarşamba cuma ctesi dj performansı mevcut. Sakin dönemde gittiğim için rezervasyon ihtiyacı olup olmadığını bilmiyorum. Sushi ve et menü den seçtiğimiz hepsi güzeldi. Sakin olmasına rağmen servis biraz yavaştı fakat garson arkadaslar telafi ettiler. Mekan içerisi yeni olduğu için gayet ferah. Uygun saatlerinde Ailecede gidilip çocuklara uygun yemekler sipariş edilebilinir. Fiyat / performans biraz yukarıda kaldığını düşünüyorum. Örneğin makiden friendsten pahallı. Kalite performans olarak buralara eş değer fakat muhit/fiyatta yukarıda kalıyorlar. Denenebilecek bir mekan.

2022:07:07 18:16:40

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 11:00–00:00
  • Salı 11:00–00:00
  • Çarşamba 11:00–00:00
  • Perşembe 11:00–00:00
  • Cuma 11:00–00:00
  • Cumartesi 11:00–00:00
  • Pazar 11:00–00:00

Adana Seyhan 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı