Çukurova Park Vadi Tesisleri

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 46 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Adana Çukurova Çukurova Park Vadi Tesisleri Yorumlar - 0

Ahmet KAYADİBİ

Ahmet KAYADİBİ

Kaydırak eglencesi guzel. Fakat kaydırak basinda bulunan görevliler profesyonel anlamda bilgili ve o disiplinde çalışmıyor. Kaydirak Başlarında hep sigara izmariti pet sisler ve çöpler cok kotu görüntü kirliliği oluşturuyor. Kaydirak başlarında dururken ağızlarında ve ellerinde sigaralar var. Temizlik konusunda puanım 5 uzerinden 1 . Restaurant kısmında bulunan yiyecekler cok kaliteli degil. Zorunlu olarak buradan yemek zorundasınız ama cok tercih edilecek bir yiyecek performansı yok. Yetişkin havuzu olarak yuzecek 1 adet havuz var. Onun yarısı kaydıraklar icin bölünmüş diger yarısı yuzmek icin ideal. Kaydıraklar da kullanılan botlar hepsi patlak surekli kaydiktan sonra şişirmek icin gorevlinin yanina giderek botu sisirmek zorunda kalıyoruz. Fiyat performans bakımından sınıfta kaldi. Bu hizmete bu ücret fazla.

2023:09:03 12:51:07
ATLAS AGA

ATLAS AGA

İşletmeye de şikayetlerimi ilettim, buraya da yazıyorum. 4 kaydırak kapalı sebebi motorlar su taşıyamıyor arızalı dendi. Tamamı açık olsa dahi botla kayılması gereken kaydıraklar için yeterli bot sayısı yok, pazartesi kalabalığı dahi yokken çok bekledik bot için. Kıyafetle giren insanlar var , her ne kadar yasak deselerde engel olamamışlar, haşemadan bahsetmiyorum, tayt bluzle girenler vardı. Loca tutmuştuk ancak içerisi sauna gibi gölge için ciddi bir çözüm bulunmamış. Locaya para vermeyin derim , zaten garson hizmeti de yokmuş yazıldığı gibi. Cehennem gibi sıcakta aldığımız her soğuk içecek 3dk da ısındı, buz makinesinin de arızalı olduğunu söylediler bunu da ekliyorum. Pahalı diye düşünüp konforlu zannetmeyin, 3 yetişkin 1 çocuk 2800 para harcadık ama sadece çalışan kaydıraklardan kayarken eğlendik. Korsanlı çocuk kaydırak kısmı yetersiz su sebebiyle kaydırakları çalışmayan bir alan, tekrar gitmeyi düşünmüyoruz. Teşekkürler

2023:08:07 15:36:04
alican erdogan

alican erdogan

Fiyatlar yeni zamla birlikte aşırı pahalı hale gelmiş. Verdiğin paranın karşılığını ne eğlence ne hizmet olarak alamıyorsun. Kaydırakların yarısı kapalı, botlar yetersiz. Sabah izin verilen 2 kişilik bota öğleden sonra kafalarına göre yasak diyorlar. Hiç bir şekilde tavsiye etmiyorum.

2023:08:21 13:42:26
Muhammed Emin

Muhammed Emin

Çalışanlar çok samimi çok ilgililer yemekler harika hijyene önem veriliyor ben şahit oldum akşam biraz geç çıktım havuz çok iyi temizleniyordu çok eğlenceli aile ortamı alkol yok sakin sakin eğleniyoruz kaydıraklar saati saatine açılıyor çalışanlar o sıcakta güneş altında alın teri döküyor haklarını helal etsinler teşekkürler.

2023:08:09 20:55:31
Fulya Öztutar

Fulya Öztutar

Şimdi size buraya gitmemeniz için 9 tane sebep vereğim.1-Dışarıdan girdiğiniz terlikler ile direkt olarak havuz ve şezlıngların alanına giriyorsunuz ve hiç bir hijyenik çalışma yok.2-Alınan misafirler hiç bir şekilde duş almıyor sokaktan geldiğin gibi terliklerini kenara bırakıp havuza veya kaydıraklara geçebiliyorsun.3-Soyunma odaları havasız ve pislik kokuyor.4-Çocuk havuzu ve yetişkin havuzları kaydıraklı havuzlar pislikten geçilmiyor bulanık ve bakımsız. Tesmen mikrop yuvası.5-Otoparkı bulunmuyor dışarıdan ne olduğu bilinmeyen bir kişi ile iletişime geçip aracınızı ücretli olarak koyabiliyorsunuz.6- Tuvaletlere girdiğiniz terlik veya yalın ayak ile dezenfekte ve ayak temizlik bölümü yok direk olarak havuza atlayıp mikroplara katkıda bulunabiliyorsunuz.7-Fotoğraftakiler gibi güzel biryer değil ve çok büyük sanıyorsunuz ortam küçücük.8-Korsan gemili Aqua parkı kapalı ve arızalı çokta önemli değil zaten pislikten geçilmiyor.9-Diğer yorumlarım yüklediğim foroğraflara göre yorum yapabilirsiniz.Kısacası kesinlikle tercih etmeyin, instagram hesaplarında ki gibi şahşalı bir yer değil. verdiğiniz parayı hak etmiyor. Bunu detaylandırmamın sebebi bizden sonraki gelmek isteyen kişiler için bilgi amaçlıdır. Bu şartları kabul edenler gelip kaydıraklardan kayıp mikroplar ile arkadaş olabilirler.

2023:12:27 09:46:51

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi 09:00–18:00
  • Pazar 08:00–20:00

Adana Çukurova 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı