Yüksel Elem Ocakbaşı

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 46 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Adana Seyhan Yüksel Elem Ocakbaşı Yorumlar - 0

Asker KARAKAŞ

Asker KARAKAŞ

Masaya gelen her yemek,meze enfes lezzetliydi. Geçen sene Adana ziyaretimde uğradığım ve çok memnun kaldigim mekan. Bu sene yeniden geldim ve ayni lezzeti koruyorlar. Yüksel abi bizimle çok güzel ilgilendi. Adanası ayrı lezzetli, servis edilençiğ köfte bambaska güzel. Mekan atmosferi bizim gibi kalabalık ekipler icin eşsiz diyebilirim.Mekana kusur bulamiyorum fazlasiyla memnun kaldim.Herkesin eline emegine saglık.

2023:12:20 16:08:42
Umutcan Eroğlu

Umutcan Eroğlu

Sucuklu humusunu yemeden ölmeyin 10 numara mekan ben daha önce böyle bir melan görmedim. Servis lezzet hizmet 10 / 10. Adanalılar çok şanslınız. İstanbulda şube açsana yüksel elem

2023:12:29 20:37:44
Berrin Tiryaki

Berrin Tiryaki

adana'da güzel keyifli bir akşam yemeği için doğru adres. mezeleri ,kebapları, ciğeri mükemmel. çalışanlar çok ilgili.

2023:10:16 10:34:45
İsmail BURÇ

İsmail BURÇ

Otopark sıkıntı fakat vale hizmeti mevcut. Aile işletmesi oldugundan dolayı kaliteli bi işletmesi var. Hijyeni iyi mezeleri lezzetleri güzel her çeşit ızgara mevcut. Garsonlar ilgili hizmet hızlı. Parça etler daha lezzetli kıymasıda güzel ama daha iyilerini adana da yedim. Çocuk park alanı yetersiz cocuklu aileler parklı mekan isterlerse çok memnun olmayabilirler. Güleryüzlü ilgili alakalılar. Tavsiye ederim.

2021:11:28 17:31:50
Kutsal Kazan

Kutsal Kazan

Mekan bulunduğu dar (semt) bölgeye göre çok iyi dizayn edilmiş tebrikler, daha geniş ferah bir yere geçerler inşallah zamanla otopark sıkıntısı var ama vale ile çözülmeye çalışılmış, yemekler Adana'da lüks bir mekanda yiyeceğiniz yerler arasında ilk 7,8 içinde yer alır kesinlikle (salaş yerleri bunun dışında tutuyorum) sucukları çok iyi Adana lezzetine damak tadına uygun kıyma kebabı çok iyi ciğer tam kıvamında ne çok kuruydu ne çok sulu birde kuyruk altı adı galiba çok iyi tavsiye ederim 👍 çiğ köfte olsun diye yapılmış galiba görüntüsünden dolayı hiç tadına bile bakmadım mezelerde fena değil daha iyi olabilir bu mezeler Adana'da her yerde var mekana göre daha farklı daha lezzetli olmasını öneririm kaymaklı ayva tatlısını sevdim servis iyi çalışanları ilgili esprililer laubali olmakla samimiyeti ayırt edebiliyorlar bu önemli 👍Müşteri kitlesi iyi alkol var içip sapıtacak tipler yok 👍Özellikle Adana dışından gelen misafirler için tavsiye ederim temizliğe hijyene önem veriyorsanız gönül rahatlığıyla mekanlar arasına alın derim fiyat konusunda bilgim yok hesabı ben ödemedim 🙂

2019:11:13 21:01:01

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–01:00
  • Salı 10:00–01:00
  • Çarşamba 10:00–01:00
  • Perşembe 10:00–00:00
  • Cuma 10:00–01:00
  • Cumartesi 10:00–01:00
  • Pazar 10:00–01:00

Adana Seyhan 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı