BigChefs Adana

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 57 Yorum Ekle

Adana Seyhan BigChefs Adana Yorumlar - 0

Kübra Copur

Kübra Copur

Konumu oldukça merkezi. Çay ve kahve çeşitleriden memnun kaldığımız keyifli buluşma noktamız. Yiyecek ve içecek sunumları güzel. Çalışanlar oldukça ilgili.

2023:10:09 07:04:44
Seyhan Fidan

Seyhan Fidan

Kahvaltıya gidiyorduk ama bugünkü sondu. Servis yetersiz, servis süresi uzun. Garson çağırmak için yanına gidip omzuna dokunmak gerekiyor. Sıcaklar soğuk geliyor. Tavaya 2 yumurta kırmışlar iki kişi için, yarısı tavaya yapışmış zaten. Kazımanız lazım yemek için. Tava mı kalitesiz yağ mı az konmuş anlamadık ve buz gibiydi.Serpme kahvaltı menüsünde tatlı olarak sadece bal-kaymak ve nutella-fıstık ezmesi var. Bal’a alerjim olduğunu ve menüde neden reçel olmadığını sorduğumda balı alıp yerine reçel verebileceklerini söylediler. (Bir de lorla karıştırılmış bir reçel veriyorlar, reçeli lorla yemeye mecbur muşuz gibi) Küçücük bal vermişsin zaten, küçücük reçel getirmek için onu almana gerek var mı? Benim alerjim var ama beraber geldiğim kişi yiyor belki? Ayıp yani, küçücük işletmeler bile yapmaz bu saygısızlığı. Aldılar balı, reçel geldi ve hesaba eklemişler balın yerine verdikleri halde. Balı aldıklarını hatırlatıp hesaptan sildirdik. En basit kahvaltı mekanında bile çeşit çeşit reçel gelir. İlk kez böyle bir şeye şahit oldum. Çeşit az, lezzet sıfır. Bir daha asla kahvaltı için gitmem.

2023:12:10 10:37:12
Rabia Apaydın

Rabia Apaydın

Bütün ekip kalabalık bir şekilde kahvaltıya gittik. Bütün çalışanlar of demeden Güler yüzle hizmet etti ki mekanda kalabalıktı. Hersey için teşekkür ederiz

2024:01:21 10:46:20
Umur Bilginer

Umur Bilginer

Maalesef sigara içmiyorsanız bu mekanda yemek yemeniz imkansız, hiçbir müessese sigara içmeyen müşterilere sigara içenler kadar saygı duymuyor, sigara içiyorsa gelsin otursun yesin içsin, içmiyorsa ne hali varsa görsün, müşteriye saygısızlık. Yalandan da olsa dumansız bir alan ayırmaları gerek, ben yemeğimi sürekli sigara dumanı içime çekerek yüzümde başkasının dumanı ile yemek zorunda mıyım, bu sorunu çözmek için en ufak bir adım dahi atılmıyor. Kalabalıkta kimse oturduğunuzu fark etmez menü vermez, boş ise o zaman şanslısınız.Belli başlı yemekleri güzel, mesela peynirli patates tava, dört peynirli pizza, tavuk şinitzel, (bazıları bıçak kesmedi demiş ama ben ne zaman istesem gayet iyi pişmiş ve tam kıvamında) virgin mandarin kokteyli yapan arkadaş limonu az kullanırsa o da iyi, napolyon kokteyl güzel.

2022:10:30 19:41:12
mehmet sabuncu

mehmet sabuncu

Big chefs adana açıldığından beri kalitesini asla bozmayan nezih bir restaurant diyelim ailece veya bir arkadaş grubuyla rahatlıkla gelebilirsiniz bayan grubu veya erkek grubu..sahipleri işin başında oldukları için işler yolunda gider restauranta

2024:01:14 16:42:44

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–00:00
  • Salı 09:00–00:00
  • Çarşamba 09:00–00:00
  • Perşembe 09:00–00:00
  • Cuma 09:00–00:00
  • Cumartesi 09:00–00:00
  • Pazar 09:00–00:00

Adana Seyhan 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı