Pote Lounge

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 51 Yorum Ekle

Adana Seyhan Pote Lounge Yorumlar - 0

M.Beşir Turgut

M.Beşir Turgut

Sushi denemek için gitmiştik personel iyi karşıladı ve masamızla sürekli ilgilendi sushi set ve çorbalarını denedik biz çok beğendik fiyatlarda gayet uygundu Adana’ya tekrar geldiğimde uğrayacağım yerlerden biri olacaktır

2023:12:02 21:05:25
Mustafa Ülkü

Mustafa Ülkü

Serpme kahvaltı veriyorlar. Yeterli çeşitlilikte ve güzeldi. Portakal suyu istedik ve taze geldi gerçekten. Otopark yok ama sokakta boş yerlere bırakabilirsiniz aracınızı. Hayvan dostu bir işletme. Fiyat performans açısından gayet uygun fiyatlar.

2023:08:27 08:11:20
Nur Can

Nur Can

Sushi yedim, güzeldi. Ancak bir çay istedim, biraz acikti, azcık demli yapmalarını istedim, sagolsunlar kirmadilar ancak sade demden oluşan, ılık tatsız bir çay getirdiler. Türk kahvesi için çok bekledim, bahane makinede cok sıra var oldu, gelen kahve de köpüksüz falandı. Cok bekletildim bugün hersey için. Çalışanlar biraz daha ilgili güler yüzlü olsalar daha güzel bir yer olacak. Mekan guzel sonucta..

2023:10:05 19:06:00
Pınar

Pınar

Kahvalti icin gittik, standart kahvalti urunleri geldi… Pisilerinin hamur mayasi daha gelmediginde incecik kagit gibi bir pisi geldi, onun olmadigini soyledigimizde hemen ozur dileyip ilgilendiler ve pisi yerine gozleme ve ci borek getirdiler hatalarini telafi etmeleri iyi ama en basindan o pisinin masaya gelmemesi lazimdi! Lezzetler konusunda da dondurulmus patates kizartmasinin uzerine sos dokunce ev yapimi tadi olmuyor keske sade getirselermis ya da daha guzeli taze patates kizartmasi olsaymis… Sucuklari sanirim kasap sucuguydu cok cok agir ve kokuluydu yiyemedik boyle isletmelerin kesinlikle her damaga hitap edecek sucuk markalari tercih etmeleri gerekiyor bizce. Ortami guzel, calisanlar cok ilgili ve guler yuzlu… Kahvalti icin bir daha gitmeyiz ama cay kahveye veya yolumuz duserse yemek yemeye gidebiliriz.

2023:06:27 06:01:29
adem ilkay diken

adem ilkay diken

Adana’da en iyi sushiyi arıyoruz. Maki ve friendsi denedik. Burada da birçok üründen deneme yaptık. Sonuç; lezzet kötü değil. Ama iyi de değil. Ortalama. Ürünler bayat değil ama yavan. Donup donup çözülmüş somon, ucuz suruminin yengeç olarak her ürüne fazlasıyla sokulması(surumi balık püresidir, aroma katılarak yengeç gibi pazarlanır) bizi soğuttu. Sushi dışı uzak doğu yemekleri de benzer. Kesinlikle kötü değil ama >1.5 k para verince insan orijinale yakın bir tat arıyor. Hizmet iyi, ortam ise kafe ortamı. Beklentimiz yüksek olabilir haklarını yemeyelim ama objektif olmaya çalıştım. Umarım malzeme kalitesine biraz daha önem verirler kaliteli bir sushicimiz olur

2023:12:03 16:32:27

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–00:00
  • Salı 09:00–00:00
  • Çarşamba 09:00–00:00
  • Perşembe 09:00–00:00
  • Cuma 09:00–00:00
  • Cumartesi 09:00–00:00
  • Pazar 09:00–00:00

Adana Seyhan 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı