Yol İş Holiday Adana

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 42 Yorum Ekle

Adana Çukurova Yol İş Holiday Adana Yorumlar - 0

Pasa Cavus

Pasa Cavus

Güzel bir hotelPersonel GüleryüzEkim 2022 yılında üç gece konakladık gecelik 1000 TL kahvaltı vardı temiz bir yerDüğün için Adana'ya gitmiştik...

2023:12:30 18:34:51
COŞKUN DEMİRCAN

COŞKUN DEMİRCAN

Fırsat buldukça muhakkak masaj yaptırırım.Bir yolculuktan sonra konakladığım otelin masaj ve spa bölümünde devamlı masaj yaptıran birisi olarak bir masaj terapistinin profesyonel bir biçimde masaj uyguladığını hemen fark ederim!Çünkü genelde bu meslek grubunda çalışan arkadaşlar fiziksel rahatlama, stres azaltma, kas gerginliğini hafifletme konularında maalesef çok zayıflar.Yol İş Holiday Otelin masaj spa bölümündeki NİL Hanımı tebrik ediyorum! Resmen rehabilitasyon amaçlı faydalanabileceğiniz sağlık hizmeti sunan kalitesini ve kumaşını gösteren bir insan..Masaj tekniklerini uygulama konusunda uzmanlaşmış , donanımlı olduğu her halinden belli..Masaj tekniklerini kullanarak sırtımdaki sorunlu bölgeyi hem tespit etmiş olması hemde bu anlamda sorunu çözmesi nedeniyle kendisini kutluyor ve teşekkür ediyorum.Adana da masaj yaptırdığım masözler içinde en profesyonel masaj terapisti diyebilirim..

2023:10:26 12:56:46
N S

N S

Resepsiyondan restauranta güleryüzlü, ilgili personelleri, odalar tertemiz geniş…kaldığımız 2 gece de iş dönüşü yorgunluk kahvesi ısmarlayan, genç dinamik güleryüzlü personeliniz Furkan beye de özel teşekkürlerimi iletiyorum…Adana insanının misafirliğini hissettiren harika bir otel 🙏🏻

2023:10:08 09:29:58
Peri Demirel

Peri Demirel

Adana'da Bu otelde kaldık. Hizmet ve personelin Güler yüzlü ve terbiyeli oluşunu çok sevdim. Sabah kahvaltısı açık büfe çeşit bol. Otel çok temiz havlular temizdi kokmuyordu ve yeterliydi. Oda temizdi. Konumu tam merkezi alış veriş yeme içme olsun hepsi çok yakın sakin huzurlu bir ortamı var oldukça sevdim.

2023:08:03 11:48:18
m.taner aksebzeci

m.taner aksebzeci

Güzel bir konaklama mekanı personel güleryüzlü ilgili sıkıntısız uygun otel...

2023:11:14 14:09:26

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Adana Çukurova 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı