ASUS PALMİYE OTEL

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 50 Yorum Ekle

Adana Seyhan ASUS PALMİYE OTEL Yorumlar - 0

Mrs. Ö.

Mrs. Ö.

3 gece kaldık, kesinlikle önermiyorum. 3 gün boyunca ne havlu değişimi ve temizlik nede çarşaf değişimi oldu. Odayı her seferinde bıraktığımız gibi bulduk. Kahvaltıyı hiç yapmadık bile o kadar yetersiz. Odalar eski püskü ve çok pis. Banyodan bahsetmek dahi istemiyorum, internet hiç çekmiyor. Günlük ücreti 1200 tl böyle bir otele üstelik. Tek pozitif tarafı klimanın performansı ve otelin konumu. Diğer kalan herşeyi yok sayarım diyorsanız öyle kalın.

2023:10:11 14:08:50
burhan büyükaşık

burhan büyükaşık

Açıkçası kalamadık..bu yorumu işletme sahibine iyilik olsun diye yazıyorum.. Otel dediğin duvarları ve havası ile hizmete hazır olacak.. Boayalar dökülmüş, banyo kapıları eskimiş , rutubet girişten itibaren.. Bunlar çözülse otel dışardan iyi görünmekte daha çok kazanacaktır...

2023:11:12 15:13:21
Itır Atadiyen

Itır Atadiyen

Tam bir fiyat performans oteli. Yeri çok merkezi. Girişteki sigara kokusu rahatsız etse de oda kokmuyordu. Duş sıcak ve suyu boldu. İlk gösterilen oda dar gelince bizi büyük odaya aynı fiyata geçirdikler. Tek başıma kalmayı tercih etmeyebilirim. Başka kadın müşteri görmedim. Kahvaltı biraz vasattı. Giriş katta kaldığımızdan mı bilmiyorum gece çok kapı kapanma açılma sesi duyduk. Ertesi gün uçak saatimize kadar eşyaları emanet aldıkları ve geç çıkışa imkan verdikleri için teşekkür ederiz.

2023:01:26 19:13:31
ANIL AKALIN

ANIL AKALIN

Bu konuma göre bu berbat sistem yazıkkk. Leş gibi kokan odalar . Bu konumda bir işletme daha güzel ve daha nizami yönetilse süper olur ... Yazıkk....

2023:06:13 22:05:25
ferhan akın

ferhan akın

Temizliğiyle, konumuyla tam bir fiyat performans oteli. Gönül rahatlığıyla kalabilirsiniz.

2023:05:12 09:25:47

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Adana Seyhan 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı