Jura Hotels Mavi Sürmeli Adana

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 44 Yorum Ekle

Adana Seyhan Jura Hotels Mavi Sürmeli Adana Yorumlar - 0

Ahmet Dogru

Ahmet Dogru

Odalar cok eski odada klima ısıtmıyor resepsiyonu arıyorum tamam diyor asağıdan birseyler yapıyorlar 1-2 saat ısıtıyor tekrardan soğuk üflüyor odada gece boyu calısan bi traktör vardı sanki ısıtamadığı için gece boyu calısan klima sesi gece uyandım odada gaz kokusu var zaten ısınmayan odada camları açmak zorunda kaldım kısacası verilen parayı kesinlikle haketmeyen bir otel kimseye tavsiye etmiyorum

2024:01:12 05:14:49
İlayda ulaş

İlayda ulaş

Konumu güzel ama eski bir otel. Yenilemede de bulunulmamış. Ayrıca odalarda sigara içildiği için sigara kokusu da var. Temizliğine dair soru işaretlerim var. Temiz değil mi yoksa çok eski durduğundan ne kadar temizlenirse temizlensin pis mi gözüküyor bilemedim. Bir de sigara kokusu eklenince üzücü oluyor. Bir iki gün kalmak için ideal ama uzun süre kalmak sorun olabilir gibi.

2023:11:28 09:33:07
Serkan IŞIKLAR

Serkan IŞIKLAR

Şehir merkezinde bulunduğu için tek artı yönü bu. Odaları çok kötü durumda ciddi anlamda yenilemeye ihtiyaç var, temizlik konusu sıkıntı kaldığım oda da bir önceki müşterinin kılları yerlerdeydi. Kahvaltısı vasat. Tam bir fiyat performans oteli, acil durumlarda kalınacak otel kategorisinden öteye gidemez.

2023:12:02 23:09:25
SON BAHAR

SON BAHAR

Yıl 1998 di bikac ay kalmıştım burada mükemmeldi hala anılarımda ... Adana ya yolum duserse ugricam ilk yerdir benim için temiz sakin müşteri memnumiyeti cok iyi sabahlari arabamiz kapıya getirilirdi. En çokta burada kullanilan oda parfümü aklimda kaldi beni benden alan bir kokuydu. O günden sonra bir kere çarşıda dolasirken aldim bu kokuyu ama tabi bulamadim ve o anda tekrar o yillara o otele gitmiscesine etkilendim. O zamanlarda emegi gecen herrrkesee teşekkürler ediyorum.

2024:01:06 17:26:33
Gunes Ediz

Gunes Ediz

Arabanizi surtup sonra biz yapmadik diyen frontdesk ve valeleri olan otel kesinlikle firma olarak tavsiye etmiyoruz.Kamera kayitlarinda araci saglam olarak teslim ettigimiz ve surtulmus olarak sabah teslim aldigimiz sabittir. Surtme videosu olmadigi halde kendi valelerinde iken arac bu aracin surtuldugu bellidir. Otel yetkililerine ibis, rits, hilton gibi otellerin yonetimlerini ornek almalarini salik veririz degilse kapi musterileri haric ciddi musterileri ne yazik ki kalmaz

2024:01:09 10:48:26

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Adana Seyhan 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı