Golden Deluxe Hotel

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 45 Yorum Ekle

Adana Seyhan Golden Deluxe Hotel Yorumlar - 0

Deniz Abas

Deniz Abas

Konumuna aldanıp, 1 gece iş seyahati sebebiyle konakladım. Banyosundan, yatağına, tvsinden, kahvaltisina tam anlamıyla hayal kırıklığı yaşadım. Tv kumandasi bulamadiklari icin tv izleyemedim. Yataklari o kadar eski, anlatılmaz yaşanır. Odaya girer girmez baska oda talep ettim, yok dediler. itiraz etmeyip neyse dedim. Ödemeyi de peşin aldılar. Odalar minicik, yatak inanılmaz konforsuz, banyo wc bakimsiz, kahvaltı cok yetersiz. Tavsiye etmiyorum.

2024:01:17 11:25:44
Zeynep Isyapan

Zeynep Isyapan

O kadar güzel ilgilendiler ki çalışanları gayet güler yüzlü gayet ilgili kahvaltı çeşitleri çok güzel harika insanlar odaları da gayet temiz herşey yerli yerinde ve şampuan,krem,terlikler hepsi tek kullanımlık kesinlikle tercih edilmelidir

2024:01:22 11:58:26
Vildan DICKO

Vildan DICKO

29 Aralık-1 Ocak tarihleri arasında kaldık eşim ve çocuklarımla birlikte. Bu kadar tatlı bir personel görmedik. Çok kibar, saygılı ve çok ilgililer. Kahvaltısı açık menü ve bizce yeterliydi. Kızların odasında ısıtıcı bozuldu. Suit odaya aldılar. Çok sevdik. Tekrar gelirsek Adana'ya ilk tercihimiz siz olacaksınız. Konum itibariyle ile de merkezde. Ulaşım her yere (havaalanı, tren garı vs çok yakın). Bu arada özür dileriz personellerin isimlerini almayi unuttuk ama hepsi çok tatlı insanlardı. (Resepsiyonistlerden kat görevlisi hanımefendiye kadar)❣️ Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum 🙏🏻

2024:01:02 09:59:13
Ece Özdal

Ece Özdal

Otel konumu açısından çok iyi bir yerde. Personeli güler yüzlü ve çok ilgili. Ne yazık ki odalar ve kahvaltı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim, kaldığımız oda biraz eskiydi duşunun bakıma ihtiyacı vardı ama temizdi. Kahvaltı kendini sürekli tekrar ediyordu ve çoğu sıcak olması gereken yiyecek soğuktu ayrıca bence eksik. Dinlenmek ve uyumak için aynı zamanda konumu ve personeli açısından tercih edilebilecek bir otel, teşekkürler.

2024:01:02 18:35:52
İlker Erdoğan

İlker Erdoğan

İş sebebiyle 2 gün kaldım. Öncelikle daha önce pek çok otelde kaldım ama özellikle diğer otel deneyimlerimden farkla resepsiyondaki görevli arkadaşlar gerçekten çok ilgili ve güler yüzlüydüler. Fazlasıyla yardımcı oldular, herbirine ayrı ayrı teşekkürler. Oda temiz ve ferahtı. Çamaşır yıkama hizmeti de hem fiyat hem de hizmet kalitesi açısından çok başarılıydı, ütüsüne kadar intizamlıydı. İlgilenen çalışana ayrıca teşekkürler. Eksiklik olarak sadece kahvaltıyı söyleyebilirim, çok fazla seçenek yoktu ve birinci sınıf diyemem ama yine de yeterli ve makul diyebiliriz. Onun içinde puan kırmak istemem.

2023:10:17 19:25:55

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Adana Seyhan 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı