Evliya Çelebi MTAL Uygulama Oteli

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 54 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Adana Sarıçam Evliya Çelebi MTAL Uygulama Oteli Yorumlar - 0

Fulden Cantaş Türkiş

Fulden Cantaş Türkiş

Muğla'dan Adana'ya şehrin mutfağını ve bazı müzelerini deneyimlemek amacıyla uçakla geldik. Adana'ya ilk gelişimiz olduğu ve konaklayabileceğimiz kamu misafirhanelerinde yer olmadığı için burayı 3 gece 4 gün olacak şekilde telefonla rezerve ettirdik. Sağolsunlar herhangi bir ücret talep etmeden rezervasyon yaptılar, biz de taahhüt ettiğimiz gibi geldik. Otel içi, odaları temizdi, odanın büyüklüğü idealdi ancak içimize sinmeyen sebeplerden ötürü 1 gece kaldıktan sonra ayrılmak istedik. Sorun ettiğimiz şeyler: odamızda (113 no'lu oda) gider kokusu vardı, sıcak havalandırması çok yetersizdi, 30 dereceye son ısıtma hızı ayarlı olduğu halde maalesef ısınamadık. Bir de yatak çift kişilik değil, tek kişilik iki ayrı yatak olan bir odaydı, çift kişilik yataklı odalarının olmadığını ben odaya girip resepsiyona bunu söyledikten sonra söylediler. Erken çıkmamıza sebep olacak bir problem değil ancak söylenmeliydi diye düşünüyorum. Kahvaltıda 4, 5 çeşit peynir, salatalık, domates, yeşillik, zeytin, haşlanmış yumurta, tahin, pekmez, bal, paket içinde tahin pekmez karışımı, pakette tahin helvası, ekmek ve çay vardı. Normal bir kahvaltıda olabilecek yeterlilikteydi bence ancak gözlerim bir gevrek (simit), sigara böreği, patates aradı. Onlar da olsaydı daha güzel olurdu. Çayın markası nedir bilmiyorum ama çok lezzeyliydi. Kötü diyemem ama tuvalet gideri kokusu duymak en son istediğimiz şey. Üstüne bir de ısınamayınca ve konumu Adana lezzetlerinin yoğun olduğu Seyhan tarafına toplu taşıma ile uzak olunca erken ayrılmak istedik. Özel aracınız varsa mesafe sorun değil diye anladık ancak biz arabasız geldiğimiz için zorlanacağımızı hissettik. Bir de sadece çift kişilik yatakla ilgili durumu resepsiyona bildirdik, diğer sorunları söyleseydik belki çözmek için uğraşırlardı ama biz uğraşmak istemedik zaten 3 günlüğüne geldik diye. Sonuç olarak, amacınıza göre tavsiye edilebilir. Bizim seyahat amacımıza uymadı bu otel.

2024:01:12 17:43:36
taylan ak

taylan ak

Genelde Adana’ya okullararası yarışmaya gelen öğrenci ve hocaların kaldığı uygun fiyatlı bir uygulama oteli , pandemiden sonra bu tarz uygulama otellerinde kahvaltı kalitesi düştüğü için puan kırdım. Personel güleryüzlü. Fiyatlar Adana’ya göre uygun ama uygulama otelleri konaklama ücretleri daha uygun olmalı diye düşünüyor . Yeni şehir hastanesine , üniversiteye , yeni adliyeye yakın#otel

2024:01:13 19:36:40
ahmet öz

ahmet öz

Personel güler yüzlü, çözüm odaklı.. Ancak tesis imkanları ve çevresel imkanlar kısıtlı.. Belli bir saatten sonra bişeyler yemek isterseniz ya uzun bir mesafe kat edip merkeze inmeniz gerekiyor yada sabahı beklemeniz... Odalar temiz ancak mini bar boş.. Çay veya kahve ulaşımı yok denecek kadar az..

2023:12:02 06:56:46
Selahaddin SEVİLMİŞ

Selahaddin SEVİLMİŞ

Otel işletmesi basarili. Odalarin temizligi ve calisanlarin ilgisi iyi. Sadece kahvaltisi beni sasirtti. Otelde kahvaltiya kadar hersey cok guzeldi ancak kahvalti bekledigimden zayif cikti. Yeterliydi ancak iyilestirilebilir. Konaklama ivin yine de tavsiye ederim.

2023:10:29 11:30:44
Av. Merve

Av. Merve

Adana'da gönül rahatlığıyla kalabileceginiz güzel bir otel. Odaları tertemiz, klimalar güzel çalışıyor. Kahvaltı gayet güzel fakat sıcak ürünler eklenebilir. Bu geldiğimizde Karadeniz turundan döndüğümüz için kirli çamaşırlarımiz vardı. Tertemiz yıkayıp katlayıp getirdiler. Resepsiyondaki hanimefendiler çok kibar ve ilgililer 😊 Restorant çok temiz ve garsonlar sürekli düzen ve temizliğe dikkat ediyor. Öğle ve akşam yemek yeme imkanı var ve cüzi ücretlerle harika yemekler çıkıyor. Daha ne olsun😊

2023:08:18 07:11:44

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Adana Sarıçam 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı