Divan Adana

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 61 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Adana Seyhan Divan Adana Yorumlar - 0

hasan selçuk Selek

hasan selçuk Selek

İş seyahati için geldiğimde konakladım. Otel konumu çok iyi. Odalar geniş, ferah ve kullanışlı. Kahvaltının yıldızı bence, menemendi. Tam sevdiğim gibi, domates ve biber ile (su gibi değildi) lezzetliydi. Simitte kesilerek konsa daha uygun olur kanaatindeyim.Not: Personel yorum yapmamız için çok ısrarcı olmamalı. Rahatsız edici oluyor. Bir an yorum yapmamayı da düşündüm ama otele hak ettiğini yazma fikri ağır bastı.

2024:01:23 05:19:47
Ali kanlıoğlu

Ali kanlıoğlu

Odanın günlük temizlenmesi hususunda gösterilen hassasiyete dolayı Handan hanıma ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ederim. Personelin yaklaşımı gayet nazik ve kibar. Divan otelde konaklamalar doğru bir şeçim yaptığımı ifade ederek tüm personeline teşekkür ederim.

2024:01:21 06:43:44
Dilara Güler

Dilara Güler

Oda gayet güzeldi ve temizdi. Sadece yastık kılıfı ve yorgan kılıfı çok hışırtılıydı uyumakta zorlandım.Temizlik gayet iyiydi, eksik olan her ne varsa isteğimizde hemen yardımcı oldular sağolsunlarKahvaltıda çok bir çeşitlilik göremedim açıkçası, bizim kırmızı noktamız kruvasan yoktu :)Her şey için teşekkürler

2024:01:17 06:56:56
Sibel

Sibel

Otelden bugün ayrıldık.Lezzet,hizmet,servis,hijyen vb. Bir otelden öncelik olarak ne bekliyorusunuz bilmiyorum ama burası her konuda %100 rahat edebileceğiniz bir yer.Personel çok güler yüzlü ve yardımcı.Buradan özellikle housekeeping Hatice hanıma yaptığı yardımlar için teşekkür ederiz.Mekansal özellikler açısından çok konforlu

2024:01:16 15:31:45
mezitli proje

mezitli proje

Divan otellerinin açık büfe kahvaltısını hafta içi ve ya hafta sonu tercih eden birisi olarak, Adana Divan otelinde 26 Aralık 2023 tarihi itibariyle yaptığım açık büfe kahvaltıda soğuk çay ile karşılastık. Görevlileri uyarmama rağmen sıcak çay servisi sorunu düzelmedi. Hatta bazı misafirleri geldiğinde mutfaktan çay getirirken bizim herseferinde çay için buradaki çay soğuk diye söylememiz e rağmen ve başka bir misafir de cay sesli olarak soğuk demesine ragmen duzeltmemeleri ilginçdir. Divan otel çalışanları misafire göre muamele yapmaları da ilginç ben bu durumuda hiç yakıştıramadım. Çay için personel bardağım da cay var mi yokmu diye kontrol etmesi gerekirken benim personeli takip etmemde ilginc olan baska bir konu. Divan otele bunlar yakismayan bir durumdu. Iyi bir hizmet almak icin sizi tercih ediyoruz ama sonuçtanhiç memnun kalmadık. Umarım bu konularda düzeltme yoluna gidilir.

2023:12:27 06:31:36

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Adana Seyhan 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı