Sedef Hotel

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 43 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Adana Seyhan Sedef Hotel Yorumlar - 0

merve kurt

merve kurt

Oda temizdi yazanları gördüm nasıl ya? Bir oda verdiler leş gibi sigara kokuyordu bir önceki müşteriden kalan kıllar hala banyodaydı temizlik olarak sadece çöp poşetlerini değiştirmişler başka bir oda talebinde bulunduk diğer verdikleri odada İse yastıklar leş gibi yağlı kafa kokuyordu banyodaki havlular da pis pis lekeler vardı gece üşüdüm Yorganı örteyim dedim aynı şekilde pis pis lekeler vardı ve leş gibi kokuyordu iğrenç ötesiydi asla tavsiye etmiyorum bir daha asla gitmeyeceğim bir otel

2023:11:06 10:23:13
Arzum Erkaplan

Arzum Erkaplan

Biz 3 kişi yani bir aile olarak kaldık ve çok memnun ayrıldık otelden. Temizliği havlu vs gayet yeterliydi. Kahvaltısı , personeli gerçekten sorunsuz ve güzeldi. Kesinlikle bi aile için tercih edilebilir. Fiyat olarak da diğer otellere nazaran uygun 🙏🏼

2023:10:01 15:32:02
Melisa Bilgin

Melisa Bilgin

Oda temizdi , ihtiyacınız olan herşey konulmuştu. Banyo tuvalette temizdi kahvaltı çeşitliliği boldu memnun kaldıkSadece klimayi actigimizda sigara kokusu geliyordu onun dışında herşey mükemmeldi. Teşekkür ederiz.

2023:10:22 12:57:30
Melike

Melike

Odalar temiz ve düzenli. Konum olarak iyi bir yerde merkeze ve havaalanına yakın. Yemekler güzel. Çalışanalar gerçekten ilgili saygılı sevecen ve güleryüzlü. Sadece fiyat olarak biraz pahalı geldi bana.

2023:09:16 20:36:11
Deniz Yosun Kocakaya

Deniz Yosun Kocakaya

Güler yüzlü personelleri, odaların hijyeni, kahvaltılarının çeşitliliği vb oldukça memnun kaldık. Adana'ya yolunuz düşer de otelde kalmak isterseniz, Sedef Otelini gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

2023:08:19 07:37:08

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Adana Seyhan 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı