Şato Otel

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 39 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Adana Seyhan Şato Otel Yorumlar - 0

timur lenk

timur lenk

Konum itibariyle süper.odalarin ve otel girişinin genel olarak bakıma ihtiyacı var.yerdeki haliflex komple kaldırılmali zira koku yapıyor.calisanlar terbiyeli efendi insanlar.

2023:10:02 13:49:58
Mustafa

Mustafa

Gündüz resepsiyon kısmında duran personel iyi niyetle yardımcı olmaya çalışıyor fakat anlaşma konusunda ciddi sorunu var. Defalarca anlatmama rağmen yine yanlış anlamış ve odayı rezerve etmemiş. Akşam vardiyasında duran personel bir şekilde yardımcı oldu. Kaldığım oda kesinlikle hijyenik değildi. Kahvaltı yaptığınız ortam ve yine kahvalti da hijyenik değil. Konum olarak gayet merkezi bir yerde. Fiyatı diğer otellere nazaran uygun. Bazi hususlara daha cok dikkat edilirse daha iyi olur. Fakat bu haliyle bana hitap etmedi ama bu şartlar altında kalmak isteyenler değerlendirebilir.

2023:04:29 07:15:50
sema gül kale

sema gül kale

Ailemle tatile geldim ve otel arıyorduk. Biraz çekindik fakat aile oteli olduğunu anlayınca rahatladık. Gezilecek yerler için bize çok yardımcı oldular. Çok güzel bir vakit geçirdik. Çağatay Bey'e teşekkür ederiz.

2023:02:18 19:27:02
Irem Yıldırım

Irem Yıldırım

Biz firma olarak otele geldik ve 5 gündüz 4 gece konakladık. Hijyenik ve ferah odaları vardı. Kahvaltıları standarttı. Ve fiyatları da uygundu. Firmalara tavsiye ederiz.

2023:02:18 20:13:52
ali tatlı

ali tatlı

Gece 12 de gelmeme rağmen rezervasyon karışıklığım olsada kabul ettiler fiyatı çok uygun bana göre sadece geceyi geçirmek için kullandım odası çok güzel bence uygun gene kalmayı düşünüyorum bu aralr

2023:02:02 07:51:35

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Adana Seyhan 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı