ADANA TAŞKÖPRÜ HOTEL

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 34 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Adana Seyhan ADANA TAŞKÖPRÜ HOTEL Yorumlar - 0

Gökhan AYGÜN

Gökhan AYGÜN

Otelin konumu güzel. Her gün odanızın temizlenmesi güzel ki bu konuda çok çalışkan ve sorumluluk sahibi bir abla çalışıyor.Oda eski ve yıpranmış eşyalardan oluşuyor. En azından kaldığım 407 numaralı oda böyleydi.F/P bir otel olduğu için çok da bir beklentim yoktu ama daha iyi bir yer neden olmasın.Yine de bu odanın kalkmış duvar kağıdı, kırık duş başlığı ve havluluğu, çizik ve yıpranmış mobilyaları gibi eksikleri olduğunu söylemeliyim. Genel olarak Adana'yı gezdiğim için otelde çok vakit geçirmesem de, otel yol kenarı konumda olduğu için, odanıza yolun gürültüsü ister istemez gelecektir.Sabah kahvaltısı ve kahvaltının verildiği 5.kat ise modern bir yer. Çıkan kahvaltı yeterince çeşitli ve mekanın manzarası güzel. Bu da odanın eksikliğini unutturuyor.

2023:12:17 07:34:41
gokce d

gokce d

Hemen hemen her şeye, yere 1 ya da 2 kilometre uzaklıkta.Odalar temiz biz çocuğumuzla kaldık bize çocuk beşiği de verdiler.Çarşaflar ve oda temizdi.Kahvaltı olması gerektiği gibi fakat fazla peynir çeşidi var diğer yiyeceklere pek ağırlık verilmemiş.Televizyon kumandaları zor çalışıyordu.Ama manzarası çok güzeldi Taşköprü direkt ayaklarımızın altında.Fiyat performans oteli diyebilirim.Adana'ya bir kez daha gelsem burada tekrar kalırım

2023:11:27 09:11:53
Sevgi Tanyaş Bozkurt

Sevgi Tanyaş Bozkurt

Otel konum olarak mükemmel. Adana’nın en bilindik yerlerine yürüme mesafesindedir. Zaten mükemmel tarihi Taşköprü odanızın içinde gibi. Otel odası temiz, sabah kahvaltısı beklediğimiz gibi. İlgileri için teşekkür ederiz

2024:01:15 13:15:55
Mustafa Tekeli

Mustafa Tekeli

herkes çok iyi hoş da oda çok bakimsizdi. temiz olduğuna inanıyorum ama sararmış kararmış tuvalet ve banyo, batan yatak, yan odanın tüm konuşmalarının içeride duyulması, nerden geldigini anlayamadigimiz sigara kokusu iyi ki bir gece kalacağız dedirttirdi.

2023:12:24 17:48:19
Mahmut GÜNEŞ

Mahmut GÜNEŞ

14.Adana Yarımaratonu için 06.01.2023 tarihinde otelde bir gece konakladım. Manzarası muhteşem di, kahvaltı çeşitliliği güzel. Tek sıkıntı asansörün tek olması resepsiyon da Ali bey Ramiz bey ve müdüre Seda hanıma teşekkür ederim. Bravo run ailesinin bir parçası olarak memnun kaldım otelden.

2024:01:08 20:37:05

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Adana Seyhan 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı