The Time Hotel Adana

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 54 Yorum Ekle

Adana Seyhan The Time Hotel Adana Yorumlar - 0

Umut Kot

Umut Kot

İlgi ve alakaları için Kemal Bey ve Osman Bey e teşekkür ederiz. memnuniyet odaklı çalışan personele sahipler. Merkezi konumda çoğu yer yürüme mesafesi odalar temizdi. Kahvaltı lokasyona göre iyiydi. Tekrar Adana ya geldiğimde tercih edeceğim.

2024:01:16 06:37:12
Emre Sefa Sefer

Emre Sefa Sefer

Burası ne memnun kaldığımız ne de memnun kalmadığımız bir yer.Konumu merkezi, bir kaç günlük gezimizde çok kolaylık oldu.Ücret gecelik 1000TL.Uzun bir tatil için gelmiş olsak başka otele geçiş yapardık. Bir kaç günlük gezimiz için idare ettik.Kaldığımız oda temizdi ancak çok ağır kokuyordu.(Sanırım boya ya da benzeri işlem yapılmış ve kokusu çıkmamış.)Odadaki tuvalet çok eskiydi, tuvalet havalandırması çok eski bu yüzden diğer odalardan ya da bir yerden sigara ve tuvalet kokusu geliyordu. Ekstra tuvalet kağıdı yoktu.(trajikomik yani, 2 tane tuvalet kağıdı koysanız bayağı ilerlemiş olursunuz, tuvalet kağıdı istedik çalışan arkadaş alttaki tuvaletten yarısı kullanılmış bir tane verdi, bunu yazması bayağı komik ama hizmet kalitesini bu tür şeyler oluşturuyor işte) Duş alabileceğimiz kadar yeni bir duşu yoktu. Tuvalet ve banyoların yenilenmesi şart.Odada klima var ve iyi çalışıyor.Yeterli sayıda priz var. Buzdolabı ve televizyon var. Eşya dolabı var ancak dolabın içinde eşya asabileceğimiz bir askılık bölümü yok. Oda terliği yok. Kaldığımız oda ikinci katta ve caddeye bakıyordu, gündüz otelin bulunduğu caddenin sesi çok fazla bu yüzden çok uyutmuyor 8-9dan sonra.Kahvaltı var ancak biz sevmedik. Çeşit var ama ürün kalitesi bize uymadı.Resepsiyonun oradaki dolaptan bir şey aldığımızda bakkaldan alışveriş yapıyormuş gibi parasının hemen istenmesi rahatsız edici, oda numarasına yazsanız, çıkış yaparken toptan ödesek “otel” mantığı olabilir, diğer türlü bakkal oluyor çünkü.Fiyat bence yüksek, tekrar Adana ziyaretim olursa daha yüksek fiyatlı bir yerde kalmaya razıyım. Ancak eksikleri tamamlar ve geliştirirlerse burada tekrar kalabiliriz.Son olarak, samimi bir yaklaşım var ancak yüksek kaliteyi kurumsallıkla elde edebilirsiniz.Tüm oteller için geçerli isyanım; gece 12ye doğru giriş yapmamıza rağmen tüm gün parası ödemek çok saçma.

2023:11:19 00:40:53
Yunushakan

Yunushakan

Daha önce iki defa geldiğim ve oda düzeni olsun temizliği olsun oda içerinde kullanılan eşyalar olsun iyiydi fakat son gelişimde rezervasyon yapmama rağmen istediğim odayı ayırmamışlar ve verdikleri oda da çok kötü iğrenç bir sigara kokusu vardı ve gece klimayı açıp uyumuştum fakat klima çalışmamış sabah ne kadar uğraşsam da çalışmadı 2 kişi yetkili geldi sanki ben klimayı kullanmayı bilmiyormuşum gibi baktılar ve ısıtmıyor dediler dalga geçer gibi otelin sahibi geldi oda gayet sıcak aslında dedi idare et sen bizim kardeşimizsin gibi sözler söyledi sanki ben beleşe kalıyorum yada bana indirim yapmış gibi hiç hoş bir tavırları yoktu kaba davrandılar ve müşretiriyi bağladık anlayışına girip ortada hizmet ve saygı diye birşey kalmıyor sabaha kadar donmuşum ve sabah başka odaya alalım dediler kabul ettim fakat diğer odada kullandığım battaniye ve yastığı getirdiler sanki daha önce kaldığım otel burası değildi çok rahatsız oldum hiç iyi bir konaklama olmadı tekrardan tercih edeceğimi düşünmüyorum,1100 TL ye 300 TL daha ekler çok daha iyi 4 yıldızlı oteller tercih edilebilir, personeller biraz daha ilgili ve saygılı odalar bakımlı temiz olabilir.

2024:01:02 12:30:29
Onur Şahbaz

Onur Şahbaz

Eşimle beraber Adana tatilinde kaldığımız otel. Şehrin en iyi yerinde, her yere yürüme mesafesinde. Odaları temiz, kahvaltısı güzel. Tam bir aile oteli. Sahibi Kemal bey çok yardımcı oldu kendisine çok teşekkür ederiz.

2023:12:22 08:09:43
Hülya Başak

Hülya Başak

Konumu heryere yürüme mesafesinde gelmek isteyenler için küçük saat de inebilirsiniz. Odalar temizdi, kahvaltı taze ve güzeldi. Çalışanlar hizmet sektörünün hakkını veren insanlar. Otel el değiştirmiş ve konaklama için uygun bir yer çok sevdik adanaya tekrar geldiğimizde tekrar kalmak isteyeceğimiz bir yer teşekkür ederiz.

2023:12:22 08:12:58

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Adana Seyhan 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı