Kaya Premium Hotel

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 39 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Adana Seyhan Kaya Premium Hotel Yorumlar - 0

Gülhan AŞKAR DUMAN

Gülhan AŞKAR DUMAN

İlgili ve güleryüzlü bir personeli var. Oldukça hijyenik bir ortamdı,temizliğine 10 puan verilir.Çok değişik bir dekorasyona sahip.Bir şehir oteli için çok şık,temiz ve kahvaltısı da yeterli.Gönül rahatlığı ile konaklayabilirsiniz.

2024:01:12 07:38:54
Sümer Ayyuk

Sümer Ayyuk

Bu çevrede hotel ararken direk denk geldimTemiz olurmu diye tereddüt ettim ama gerçekten çok temiz ve güzel kahvaltısıda güzeldi yine geldiğimde hiç düşünmeden kalacağım yerGözünüz kapalı tercih edebilirsiniz

2024:01:14 11:24:39
Nuray Ay

Nuray Ay

Oteldeki eşyalar ve iç dekorasyon süperdi. Fakat 3 yönden eksikler. Kaldığımız odanın balkonu yoktu. Banyodan pis koku geliyodu sürekli kapısını kapalı tutmalısınız birde klima kumandasızdı yani kumanda kapının yan duvarındaydı diyafon gibi. Sadece kahfaltı mevcut yiyecekler fena değildi. İlgi alâka güzeldi. Sabah çayları taze olur. Çalışanları çok ilgiler. Sorun olursa hemen müdahale ediyorlar.

2023:10:09 11:06:32
Halil Uğuz

Halil Uğuz

Eğer odada unuttuğunuz birşeyin kaybolmasını istemiyorsanız burada kalmamanızı öneririm.Reepsiyondaki beyfendi hariç herşey kötüydü.Odaya girişte çarşaflar kirli olduğu için değiştirdiler.Odalar ciddi sigara kokuyordu. Sabah saçımı yıkarken yavru kurbağa gördüm.Kötü bir deneyimdi.

2023:11:07 15:15:36
Cemil Topcuoglu

Cemil Topcuoglu

Karşılama personel ilgi güzel.odalar avangart güzel.temiz ve donanımlı.hersey güzel calisiyor.fiyat performans başarılı .şirketler için gayet uygun.kahvalti çeşidine 4 yıldız veriyorum .çeşit arttirilabilir

2023:12:10 19:04:42

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Adana Seyhan 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı