İnci Otel Adana

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 47 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Adana Seyhan İnci Otel Adana Yorumlar - 0

HAYDAR SAYILIR

HAYDAR SAYILIR

2 gece kaldığım otelden notlarımı paylaşmak istiyorum kaldığım odada duşa kabinin camı kırıktı ve kimsenin haberi yoktu. Neyse dedim oda değişmesin. Eşyalarım kalsın dedim. Ama gün içinde kafalarına göre özel eşyalarım iznim olmadan taşınmış ve rastgele yerlere konmuş. Eksik tshirt cabası. Özel eşyalarımın temiz kalmadığı da . Bunu dile getirdim ama yapacak bişi yok dediler. Yeni odanız daha güzel dediler ama dizimdeki sorun yüzünde küvet bana göre değil. Duş başlığı boynum hizasında eğilerek duş almak zorunda kaldım. Yıllar öncesinin inci otelinden çok uzaktalar bi daha gitmen, gidene de engel olurum.. kahvaltı salonunda ekmeklerin üstünü örttükleri bez lekeler içinde. Kahvaltı fena değil ama insan biraz daha çeşit ve omlet menemen tarzı birşey bekliyor .sonuç olarak sınıfta kalan bir otel oldu

2023:10:15 12:37:03
Ali Aydoğdu

Ali Aydoğdu

otel merkezi bor yerde komple odalarıı yenılemısler gayet guzel her seyı dort dortluk bir otel personel gunler yuzlu gayet ılgılı fıyatı uygun gonul rahatlığıyla kalınabılır bur otel 5 yıldız ayarında

2023:08:30 14:24:38
ATİLLA K A N

ATİLLA K A N

biz Adanalı olduğumuz için odalarını bilmiyorum ama düğün salonları güzel yükselen oyun pisti çok hoş

2023:10:15 15:56:07
A. Evren Ertosun

A. Evren Ertosun

Nasıl bir otelcilik anlayışları var anlamadım.Odaya girmek için verdikleri 10 kartın 2 si çalışmıyor. Odalar ısınmıyor. Işıklığa bakan odaları çok. Çift kişilik yatakları oda içerisinde büyük kalmış ama yatak 140x190 gibi ufak. Yastık kılıfında önceki müşteriden kalma kir lekeler vardı. Odaların temizlendiğini söylüyorlar. Yatak başlığında kocaman bir ayna var. Banyosunda bulunan kırmızı seramikler bizi bizden aldı. Yemek salonunda istediğiniz yere oturamıyorsunuz. TanımadığınıZ kişilerle birlikte dirsek dirseğe oturmak zorunda bırakıyorlar. Masaya koydukları sular dolu görünüyor ama musluktan kendileri doldurmuş gibi tadı var. Kahvaltıda verdikleri beyaz peynirler sararmış. Masalardaki artan bölünmüş ekmekleri bile sepete atıp diğer müşterilere veriyorlar. Fiyatı da ortalamanın üzerinde 4 yıldız almışlar. Verdikleri hizmete verilen ücreti kesinlikle haketmeyen bir otel.akşam 6 da girdiğimiz oteli sabah 7de terk ettik.

2023:02:20 16:53:12
Mrt LÇ

Mrt LÇ

Otel calisanlarindan bir konuda yardim istedim sagolsunlar ilgilendiler ihtiyacimi karsiladilar. ilave 1 puani bunun icin veriyorum.Onun haricinde kesinlikle 4 yildizlik bir otel degil. Odalarin bazilari yenilenmis ama bazilari hala eski. İkramda bardak sudan baska birsey yok.. Banyolarin bakima ihtiyaclari var.. Yemekler fena degil ama gunluk sabit yemek cikiyor ve ana yemek harici her aksam ayni sey var.Buna ragmen gunluk temizlik guzel. Ancak yastik kiliflari surekli sararmis ya da lekeli konuyor yenisini istemek zorunda kaldim.Ozetle zamanin populer oteli yerinde saymis maalesef. Bugunun 4 yildiz standardindan cok uzak.

2023:03:24 02:30:05

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Adana Seyhan 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı