Adana Plaza Otel

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 32 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Adana Seyhan Adana Plaza Otel Yorumlar - 0

Esra Çalışkan

Esra Çalışkan

Otel rahatlığı,ev konforu,aile sıcaklığının birleştiği yer,yıllardır değişmez adresim. resmen ikinci evim oldu. İyiki varsınız ❤️Teker teker hepinize herşey için ayrı ayrı teşekkür ederimNot -bizim otele,personele yorum yaptığımız gibi keşke onlarda müşterilere yorum yapabilselerdi.iki kuruş para verip bütün oteli almış gibi tavırda olup birde burada küçücük detaylara takılanların yorumlarını okuyunca böyle düşündüm.sanki evlerinde her gün çarşaf havlu değiştiriyorlar

2024:01:05 10:19:44
Ahmet Alp Akdoğan

Ahmet Alp Akdoğan

Cadde kenarı olduğu için ses yalıtımı zayıf kalıyor fakat o kadar da rahatsız edici değil, yatakları çok rahat ve dinlendirici evdeki yatağımı aratmadı. Duş için tek kullanımlık şampuanları çok kötüydü daha güzel kokulu bişeyler konulabilir. Park yeri olarak yetersiz sabah kahvaltısında fazla yeşillik bulamadım genel temizlik güzel ve personel saygılı teşekkürler.

2023:10:28 06:16:59
Mehmet mutlu Doğan

Mehmet mutlu Doğan

Herşey için öncellikle çok teşekkür ederim.Harika bir karşılama ve hizmet ettiler.Her konuda kolaylık ve rahatlık için ellerinden geleni yaptılar. Yemekler enfes güzel, otelin konumu merkeze çok yakın ve oda konforu mükemmel.

2024:01:08 05:36:26
Kazım Yıldırım

Kazım Yıldırım

Otel standardı çok temiz ve titiz olması yanında misafir memnuniyetine çok önem vermeleri . Özellikle kahvaltısı efsane . İlgileri için satış müdürü Çiğdem hanıma çok teşekkür ederim .

2023:12:14 07:43:14
salih kayhan çakmak

salih kayhan çakmak

Gece vardık ilk önce yol üstünde gördük yer varmı dedik son odaymis iki ayrı yataklı bizi misafir ettiler.Otel eski odaların ve banyoların kesinlikle bakıma ihtiyacı var kahvaltı yapmadan ayrıldık işimiz aceleydi.Gece çalışan arkadaşlar sabah calisan bayandan daha Güleryüzlü ve kibarlardı.

2023:09:27 16:56:27

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Adana Seyhan 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı