Türkiye Otel Mercan

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 29 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Adana Seyhan Türkiye Otel Mercan Yorumlar - 0

ferit sen

ferit sen

Artıları: Adana'daki gezilecek yerler yürüme mesafesinde. Kendi kapalı otoparkı var. Fiyat uygun.Eksileri: Kışın gittik, kalorifer yanmiyordu yakmalarını rica ettik, petek ancak kendini ısıtabildi. Klima da yeterli ısıtmadı. Otel terliği yok. Kahvaltı çok çeşitli sayılmaz. Temizlik sorunları var.

2020:02:01 06:48:48
Cesur GÜRSEL

Cesur GÜRSEL

Portakal çiçeği festivali için Adana'ya geldim. Çok lüks bir yer aramıyorsanız fiyat performans olarak güzel bir otel. Genel olarak olması gereken Klima, tv banyo ve tuvaleti var. Buzdolabı yok. Bu yaz günleri uzun kalanlar için sorun olabilir. Yatağı bayaa rahattı. 8 saat deliksiz uyumuşum. Uyandığımda kahvaltı hazırlanmıştı. Kahvaltısı güzeldi. Tereyağından balına, poğaçadan yumurtaya, domates salatalıktan reçellere zeytinden peynire kadar çeşit tatmin edici... Odalar küçük olsa da yetiyor. Sonuçta birkaç gün kalacaz.

2019:04:06 06:38:20
Uğur Türe

Uğur Türe

Temiz sade bir kent oteli eski Adana içinde yer alan otelin lokasyonu gezmek ve pek çok yere ulaşmak için elverişli elbette uzun süreli konaklamak için yeterince konforlu değil. Personel falan iyi geleneksel insanlar.

2020:03:03 20:01:30
buris li

buris li

Odalar cok kucuk adım atacak yer yok. Hızmet berbat. Internet var fakat google bıle acılmıyor. Tuvaletler yerler pıs. Yatakta artık kım yattıysa uzerınde uyurken havlu serdık. Klımalı odalar klıma bosuna calısıyor elektrıge yazık. Kaldırsalar nefesle ısınıyor oda. Kahvaltıyı hıc demıyorum bıle bır suru oda var sadece 8 masa vardı. 2 kısılık odada bır bardak tuvalet kagıdı bıle yoktu odada. Ben yasadım sız yasamayın...

2020:01:19 09:00:57
Recep Torsun

Recep Torsun

Fiyatına göre mükemmel. Çarşının içinde ilk kez geldim adana'ya bundan sonra sürekli kullanacağım bir otel oldu benim için. Personelin alakası çok iyi. Son olarak şarj aletimi unutmuştum aradım sağolsunlar kargoya verdiler başka bir yerde yapmazlardı. Teşekkür ediyorum tekrardan serkan beye ve diğer personele 😍

2019:08:30 09:09:53

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Adana Seyhan 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı