Görüntülenme - 46 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Adana Seyhan Altın Koza Hotel Yorumlar - 0

Cemil Topcuoglu

Cemil Topcuoglu

Çarşı merkezinde bir otel.resepsiyon görevlisi bayan en iyi oda dediği oda da televizyon çalışmıyor.servis geldi,sorunu cozemeyince odami değiştirdiler.yine TV calismiyordu ancak servis yaptı.yatak yeni ama oda böcek dolu kaşıntı ile sabaha kadar uyuyamadım.tuhaf böcekler keneye benziyor ama ne olduğunu anlamadim.internet çok kötü.bir daha asla tercih etmem .resimde görülenler gibi oda ama çok yanıltıcı. Çamaşır poşeti bile yok.

2024:01:23 22:17:34
Mert Demirci

Mert Demirci

Çift olarak 2 gece kaldık. Otel Müdürü, resepsiyon ve diğer çalışanların hepsi güler yüzlülerdi. Her konuda yardımcı oldular. Özellikle Otel Müdürü harika bir insan, çok ilgili ve alakalı idi. Bize her konuda yardımcı oldu.Otel konum olarak çok iyi bir yerde. Tam şehir merkezinde, bir çok yere yakın. Biz yürüyerek birçok yeri gezebildik. Hemen otelin önünde de birçok dolmuşun geçtiği bir durak mevcut.Temizlik konusunda da herhangi bir şüpheniz olmasın. Gayet temiz ve nezih odaları var.Sabahları açık büfe kahvaltı var. Çeşitleri ve kalitelileri iyi seviyde.Tam bir fiyat/performans oteli. Verdiğim paraya göre aldığım hizmetten fazlasıyla memnun kaldım. Herkese rahatlıkla tavsiye ederim.Otelin bende kalan tek negatif kısmı odaya dışarıdan çok ses gelmesi oldu. Pencerelerin yenilenmesi ve yalıtımın arttırılması gerekli.

2024:01:01 21:31:02
Erdogan Gural

Erdogan Gural

Hizmet elden geldiğince iyiydi ve konum olarak güzeldi fakat odaların eksikliği çok fazlaydı. Bize ilk verilen odada hijyene dair neredeyse hiçbirşey yoktu, yatak üzerinde çok sayıda kıllar vardı ve tuvalette klozet kapağını kaldırdığınızda gelen koku kesinlikle dayanılamayacak kadar kötüydü. Eşimle oda değişimi talep ettik ve üst katlardan bir odaya geçiş yaptık. Hijyen olarak daha iyiydi ancak burada da duşta sıkıntı yaşadık. Suyun ısınması 4-5 dakika sürüyor, gelen su maalesef çok az akıyordu ve tam olarak ısınmıyordu, ılık oluyordu, yeterince durulanamıyorsunuz bile. Bunlara ek olarak otomobil kaynaklı çok aşırı gürültülüydü. Otoparklı olmasına rağmen aracı otoparka bile park edemedim. Bu da ciddi bir sıkıntıydı. Otelin sahibi beyefendi konuşması çok kibar ve yardımcı olmaya çalışıyor ancak maalesef sonuç büyük hüsran. Kötü bir tecrübeydi.

2023:10:18 20:16:24
ALi TOKLU

ALi TOKLU

Kapıda bekleyen esmer genç yureği guzel arkadaş, araba park etmemde cok yardımcı oldu. Çok teşekkür ederim. Ayrıca güler yüzü, samimiyeti on numara insan olduğunu belli ediyor. Otel de konaklamadim ama otel çalışanı böyleyse otelde güzeldir bence.. Selamlar saygılar

2023:12:10 13:45:38
Zeynep Recep

Zeynep Recep

Arkadaşımla gün kaldık. Herşey kusursuzdu, çok memnun kaldık. Otelden dışarısı direk merkez, herşey ayak altında. Odalar tertemiz ve personeli çok iyidi. Kahvaltı müthiş ve lezizdi. Seneye tekrar görüşmek üze🤍😊

2023:12:28 16:18:49

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Adana Seyhan 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı