Adana N&F HUKUK VE DANIŞMANLIK| Adana Avukat, Adana Boşanma Avukatı – Av. Nida Portakalkökü & Av. Fatma Er

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 29 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Adana Seyhan Adana N&F HUKUK VE DANIŞMANLIK| Adana Avukat, Adana Boşanma Avukatı – Av. Nida Portakalkökü & Av. Fatma Er Yorumlar - 0

Nihat Özcan

Nihat Özcan

Nida ve Fatma hanımlarla devam eden çekişmeli boşanma davam nedeni ile tanıştım. İyi ki tanışmışım. Hukuk tanımayan bulundukları görevleri,yetkilerini kötüye kullanarak insafsızca hukukuma saldıran insanlar karşısında artık aciz kalmadığımı NF HUKUK BÜROSU sayesinde bu insafsız saldırıların bir bir sonlandırıldığını gördümyaşadım yaşıyorum.Basta Nida ve Fatma hanım olmak üzere büronun tüm çalışanlarına çok cok teşekkür ederim.

2023:08:04 12:27:54
Dudu Derya Cangin

Dudu Derya Cangin

N&F hukuk ve danışmanlık ofisine arkadaşımın boşanma davası için yolum düşmüştü. Arkadaşımla birlikte bende görüşmeye katıldım. En baştan itibaren arkadaşımı bir Terapist gibi dinleyip sorulara ve olaylara çok profesyonel şekilde yaklaştılar. Konuşmalarından, hukuki bilgilerinden ve çalışmalarından boşanma davaları konusunda uzman ve başarılı iki genç avukat olduklarını anladım. Kendileri son derece bilgili ve işinin ehli birileri. Kendilerine çok teşekkür ederiz.

2021:10:02 18:36:17
Emine Kılıç

Emine Kılıç

Cok ilgili bir avukat gercekten işinde baya deneyimli ve başarılı çok memnun kaldım işini severek yaptıgına emin olabilirsiniz

2023:12:13 19:29:49
Samet Kayacı

Samet Kayacı

Avukat Fatma Er, görevini en iyi şekilde yerine getiren, istikrarlı, kararlı, alanında uzman ve başarılı bir avukattır. Av.Fatma Er, avukatlığının yanı sıra insani değerlere de çok önem verir. N&F Hukuk ve Danışmanlık Ofisi, hak ve hukuku etik kurallar çerçevesinde en iyi şekilde savunmakla birlikte samimi ve güleryüzlü ortama sahip olup Adananın en iyi hukuk bürosu diyebilirim.

2021:12:08 18:27:58
Deniz Çağdaş Bora

Deniz Çağdaş Bora

Çok iyiler. Kuzenimin vasıtası ile N&F Hukuk bürosuna yolum düştü. 3 yıldır ugraştığım miras davamızı birkac ayda bitirdiler.Adana'nın en en en iyi avukatlık bürosu.

2022:12:22 08:39:55

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Adana Seyhan 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı