Tolga İşeri Hair & makeup

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 72 Yorum Ekle

Adana Seyhan Tolga İşeri Hair & makeup Yorumlar - 0

Ek Nat

Ek Nat

Ablam yıllardır gittiğini memnun kaldığını söylediği için tercih etmiştim,lakin olanları onada anlattım oda şaşırdı.şehirdışından randevu alarak geldim. Ombre yaptırdım.işlemden 2 hafta sonra boyattığım saçtan eser kalmadı aktı gitti.yıllardır boya ombre yaptırırım hiç böyle bişey yaşamamıştım. İşlem yapılırken personel sürekli gelen müşterilerle ilgili kötü yorum eleştiri yapıyor arkalarından.sonra aynı saate randevu alan bikaç kişi vardı gerginlikler oldu vs…Ayrıca işlem saatler sürüyor o esnada çay kahve vs ikram hiç yok.ben bu durumları çok yadırgadım.saçımdan memnun kalsam yineki yorum yazmazdım.düzelmiyecek şeyler değil,emeğiyle buraya gelmiş kişiler sonuçta umarım eski yerindeki gibi kaliteye kavuşur

2023:12:22 06:53:27
Ceren Karslı

Ceren Karslı

Pişmanlıktır. Arkadaşlar sosyal medyada görünen hiçbir şeye aldanmayın. Randevu al üstüne üstlük 2saat bekletil bir kusura bakmayın denmesin. Yoğunuz bu arada birşeyler ikram edelim birşeyler icermisiniz diye insanlara sorulmasın. Adana'nın en iyi kuaförlerinden daha pahalıya işlem yaptır ve üstüne 600 TL'ye saç kestir azar isitmedigi kalsın milletin . aldığın hizmette sıfır üstelik . Tolga Bey'in kabalık üslup sorunu da cabası. Giden gitmeyen müşterinin arkasından konuşulması, saç yıkamaya al ama seri olma denmesi , insanların yarım saat ıslak saçla bekletilmesi , meslektaşları hakkındaki hoş olmayan yorumları konuşmaları. Randevu usulü çalışmak nedir bilmiyorsanız ya öğrenin ya da böyle çalışmayın. Yapamayacağınız işin üstünde iş kabul etmeyin insanlar bir hafta önceden musaitlik durumuna göre randevu alıyor bekletilmek için değil. Herkesin zamanı kıymetli. Herkes bir işletme açar ama herkes esnaf olamaz böyle üslup ile bu tarz yaklaşımlar ile hiç esnaflık olmaz. İstediğin kadar isim yaptırn reklam yaptırın özde olan ortaya illaki çıkıyor. Bir daha mı asla. Her deneyeceğim yer öncesi sosyal medya değil Google yorumlar okumaliymisiz geçte olsa öğrendik.

2023:11:20 16:21:42
Dila Gozukara

Dila Gozukara

Daha önce Tolga bey saçımı kesti ve çok memnum kalmıştım. Mart ayında tekrar randevu alip gittim.Ancak gittigimde Tolga beyin işinin uzun oldugunu şoyleyip orada calisan diger arkadasin( adini hatirlamiyorum Hakan olabilir) da kesim konusunda çok iyi olduğunu ifade edip sac kesimini o arkadaşın yapması için beni ikna ettiler.Saçlarım normalde gür ve uzundur ancak kesimden sonra saçım bir tutan kaldi. Orda fönle hacim verdigi icin farketmedim yıkadıktan sonra anladim. Aylarca bekledim şekle girmesi icin. Gittigim kuaforler bile kim kesti boyle sacini deyip durdu. Baltayla mi kestiler diyen bile oldu. Bildiginiz aslan basi yaptilar sacimi oyle kat mi olur. Ilk gittigimde bidaha hep gelirim demistim ama o tecrübeden sonra bidaha asla gitmem o fiyata değmez.

2023:09:28 18:22:05
Zeynep Coşkun

Zeynep Coşkun

Işıltı ve kesim için gittim. Saçlarım önceden yapılan yanlıs boya yüzünden yıpranmişti daha da fazla yıpranmaması ıcın sadece boya yapalım dediler tamam dedim. Fresh bir renk olsun dedim sonra boyayı uygulama aşamasında ne renk şuan diye sorduğumda kendi saç renginize yakın olcak demişti boya yapan arkadaş.saçlarım kahve tonlarında olmasına ragmen ortaya cıkan saç siyahti.tekrar başka bir işlem yaptırmamak içinde soylemedim.tek beğendiğim kesim oldu

2023:07:24 17:40:05
ayşenur hayta

ayşenur hayta

cuma günü önceden randevu alarak boya ve kesim için gittiğim ama hiç memnun kalmadığım bir iş yeri.Koyu renk düz boya yaptırmak istedim.Boya işlerinde yeni düşündüğum arkadaşa boyama işlemini yaptırdı Tolga bey.Boya işlemi sırasında o kadar karıştırdı ki saçlarımı yıkama işleminden sonra saçlarim yumak haline gelmişti tam yarım saate yakın 3 kişi saçlarımı açmaya çalıştı saçlarımın karışma nedeni olarakta uzun süre kesim yaptirmadiğima bahane bulundu.Saclarim açıldıktan sonra kesim işlemi yapılırken farkettim ki saçlarımın ön taraflarındaki beyazlarim olduğu gibi duruyordu kapanmamışti.Tolga bey e sorduğumda nedenini anlamadiğini söyledi önce sonra beyazlarımi çok uzattigim için kapanmadigi kanısına vardi şaka gibi sanki ilk defa boyama işlemi yaptırıyoruz bilmiyoruz.Bu sefer saçlarımın önlerini tekrar boyama kararı aldı tabi ben arka taraflarını görmediğim için saçlarımı yıkanıp eve geldiğimde farkettim ki önlerim ile arka tarafın arasinda ciddi renk tonu farklılığı olmuş,arka ve yan taraflarimdaki beyazlarimda kapanmamış.Söyledigi rengi tutturamamalarini söylemiyorum bile.Üstelik bu şekilde bir düz renk saç boyama için benden 600 TL kesim için 500 TL alındı.Bir daha asla gitmem ve kimseye tavsiye etmiyorum.

2023:08:07 07:38:36

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:30–20:00
  • Salı 07:30–20:00
  • Çarşamba 07:30–20:00
  • Perşembe 07:30–20:00
  • Cuma 07:30–20:00
  • Cumartesi 07:30–20:00
  • Pazar 07:30–20:00

Adana Seyhan 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı