Görüntülenme - 95 Yorum Ekle

Adana Sarıçam SHELL Yorumlar - 0

Fatih Ilpars

Fatih Ilpars

Dolaplar dışardan daha sıcak, tuvalet asla vatandaş kullanımına açılmıyor, bazı ürünlerde kartla alışveriş kabul etmiyorlar, yıkama yeri genellikle kullanıma kapalı, personelin kabalığı desen ayrı mesele, bütün shellerden daha yüksek fiyatla satış yapılıyor. Shell’de miyiz yoksa köy yollarındaki petrole mi girdik belli değil. Bundan sonra lastik şişirmeye bile girmem, gerçi denemedim ama o da bozuktur.

2023:11:09 05:30:04
Erkan Kandemir

Erkan Kandemir

TUVALET AYLARDIR KAPALI. SİGARAYI KARTLA SATMIYORLAR. DOLAPTAKİ İÇECEKLER KAN GİBİ SOĞUTMUYOR. DİĞER SHELLLERDEN PAHALIYA YAKIT SATILIYOR. YIKAMA KISMI SÜREKLİ ARIZALI YA DA KAPALI. MARKETTE ÇALIŞAN ADAM HANZO CAHİLİN TEKİ. NASIL HALA İŞLİYOR BU ŞUBESİ ANLAM VEREMİYORUM TEK OLMASI ÇOK CAN SIKICI

2023:10:23 05:37:37
Serkan AYDIN

Serkan AYDIN

Gördüğüm en kötü shell markanın kalitesini düşürüyor eksi yıldız verme özelliği olsa ona basardım.

2023:12:06 12:39:48
Sevim Çiçek

Sevim Çiçek

Çalışanlar kaba ve ilgisiz, fiyatları pahalı, lastik şişirme makinası bozuk…

2023:11:09 05:32:40
Yunus İSPAHA

Yunus İSPAHA

Sheel böyle istasyonları yanlış işletmecilere vermiş. Hava ve su kullanmak için sürekli arızalı .. 10yıllık hortumları çatlak başlıklar bozuk. 2defa lastiğimin havasını basacağına indirdi.. ilgililere duyurulur..

2022:06:04 18:26:08

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Adana Sarıçam 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı