Majesty

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 44 Yorum Ekle

Merkez Yalova Majesty Yorumlar - 0

Güneş Güçlü Harman

Güneş Güçlü Harman

Sarınırım 2016 yılından beri kişisel bakım için gidiyorum. Öncelikle yıllardır değişmeyen ve en önemli prensipleri; kullanılan malzemenin kalitesi, temizlik ve randevu sistemi. Kullanılan malzeme kalitesi, kişisel bakım için olmazsa olmaz en önemli şartlardan biridir. Temizlik , içeri girdiğiniz anada gelen mis koku ve her yer tertemiz. Randevu sistemi, mükemmel bir uygulama. Kaçta gideceğiniz, ne işlem yaptıracağınız ve işlemlerin süresi belli.İşletme sahibine ve çalışanlarına çok teşekkür ederim.

2024:01:15 12:42:09
Benay Mollaoğlu

Benay Mollaoğlu

Fiyatlarına yeni yıl sebebi ile %100 zam yapmışlar sadece kaşınızı aldırmak 300 TL.Benim evime yakın bir yer olması sebebi ile joker bir işletmeydi.Fiyat değişiminden sonra bugün ilk defa gittim kasada aldığım hizmet bedelini sorup öğrendiğimde fiyat abartılı gelince şaşkınlığımı dile getirmek için "Şaka mı yapıyorsunuz"dedim diye kasadaki kadın çalışan elini bankoya vurarak benimle tartıştı,üstüme yürüdü içeridekiler engel olmasa neredeyse darp edecekti. kimsenin yaptığı işe emeğine bir şey dediğimiz yok güncel zamanda nereye gittiğimizde pahalılıktan yakınmıyoruz ki Ne yaşanırsa yaşansın bir kadına hiç yakışmayan haraketler bunlar kabadayı gibi,çingene gibi ne biliyim cahillik işte.Kendinde bu yetkiyi bulunca bende işletmenin ortağı heralde falan diye düşünmüştüm o da değilmiş tüm bunlar yaşanırken sahibi Elif Hanım çalışanının bu tavrını sürdürmesine engel olmadıEE 40 yaş 3 çocuk gün görmüşlük mertebesine erişmişlik oluyorsa daha makul bir tavır sergilemesi gerekmezmiydi. Elif hanım bu kadar savundugunuza göre bugün olanları duymazdan,görmezden geldginize göre belliki bu kadına bı sebebten gebesiniz bilemiyorum üzüldüm sizin adınızaBirşey daha söylemek istiyorum Lütfen müşterilerinizin arkasından konusmayın çok ayıp bu yaptığınız.Bugun ben evde yenidoğan bebeğim beklediği için benden önceki bayandan sırasını rica ettim o da kresten çocuğunu alacakmış kabul edemedi beklemeyi göze alarak gitmiştim zaten randevum yoktu sıra bana geldiğinde Elif Hanım kulagıma eğilerek sırasını size vermedi ama hala burada çay kahve içip oyalanıyor çok kızıyorum böylelerine dedi beni kayirdiginiza mutlu mu olayım kadincagizın arkasından konuştuğunuza mı üzüleyim bilemedimElif hanım sürekli yorum güncelliyorsunuz ama olmuyor böyle randevusunu rica ettiğim bayan Türk bile değildi kaldı ki hadi sizin dediğiniz gibi olsun oruçlu oruçlu kalıcı oje mi yaptırmaya gelmiş :⁠-⁠) çırpınmayı bırakın ve kabul edin artık o gün orada bir terbiyesizlik yapıldı ve siz de buna göz yumdunuz. Buyrun platformu size bırakıyorum benim söyleyeceklerim bu kadar siz devam edin.

2024:01:14 14:04:16
Nida Nalbant

Nida Nalbant

İlk defa tercih ettiğim bir yer. Benimle Sibel hanım ilgilendi. Haftanın son günü ve son saatleri olmasına rağmen ilgiyi alakayı eksik etmedikleri için çok teşekkür ediyorum. Hem yapılan işlemden hem çalışanların kibarlığından çok memnun kaldım. Herkese önerebileceğim bir yer 🤍🙏🏻

2023:11:20 09:56:58
Ayşe

Ayşe

Geçen hafta ilk defa gittim. Çok ilgililer ve güler yüzlüler. Gamze hanıma tırnak törpü ve kaş aldırdım, memnun kalarak ayrıldım 💚

2023:08:17 08:33:15
Mihriye topçular

Mihriye topçular

Tam profösyenel bir iş yeri. Güler yüzlü, başarılı, mükemmel hizmet.

2023:11:01 20:40:35

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:30–19:30
  • Salı 09:30–19:30
  • Çarşamba 09:30–19:30
  • Perşembe 09:30–19:30
  • Cuma 09:30–19:30
  • Cumartesi 10:00–18:00
  • Pazar Kapalı

Merkez Yalova 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı