Adana Oto Tamir Ve Bakim Servisi

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 31 Yorum Ekle

Adana Seyhan Adana Oto Tamir Ve Bakim Servisi Yorumlar - 0

Sezer Kuş

Sezer Kuş

Çok dürüst ve güvenilir insanlar ayrıca parça temini ve gelen parçaların kalitesi çok iyi ustalık işçilik süper herkese tavsiye ederim

2021:11:22 09:18:36
Osman Erol

Osman Erol

Ilgi alâka güzel ustalarda iyi anliyor arabalardan hayirlisi hayirli işleri olsun

2022:10:22 11:20:11
İbrahim Melikşah Öner

İbrahim Melikşah Öner

Aklımda arabayı öncelikle Salih Oto Ford Hastanesi'ne götürmek olsa da orası zaten her şekilde kazanıyor diye düşünüp vazgeçtiğim tavsiye üzerine geldiğim oto tamircisi. Öncelikle arabayı ilk defa getirdim ve bundan sonrada getirmeye devam edeceğim bir yer. Yerini bulmak pek kolay değil Tellidere'nin ara sokaklarında. Ama Enver usta gerçekten işinin ehli. Bütün malzemeler orijinal ve işini özenle yapıyor. Rahatlıkla güvenip arabanızı yaptırabilirsiniz. Büyük, kurumsallaşmış zaten her şekilde parasını kazanabilen oto tamirci firmaları yerine küçük kendi yağında kavrulan esnaflara özellikle de Enver ustaya iş yaptırabilirsiniz.

2022:02:17 07:46:39
Ali Özgür Ertürk

Ali Özgür Ertürk

Dükkan sahibi Mercedes gibi önemli bir markanın servisinden ayrılma iyi bir ustadır. Ve en önemlisi mütevazi Saygılı çok iyi bir insandır iyi bir esnaftır bir arkadaşım vasıtasıyla tanışmış olduğum 4 yıldır müşterisi olduğum bu işletmeden son derece memnunum herkese tavsiye ederim.

2021:08:19 14:14:15
Yıldırım Erdal

Yıldırım Erdal

Adana nin sayılı dürüst esnaflarından dir gönül ister ki tüm ustalar Enver usta ve Hakan usta gibi olsun ama maalesef ....İşçilik ve ücret gayet makul dur arkadaşlar isterseniz malzeme yi kendiniz getirin isterseniz burda usta söylesin fark etmiyor değiştiği parçayı mutluka gösteriyor ilgi alaka on numara araç oraya girdimi kendi araclari oluyor süper 😊😊😊👏👏👏👏

2022:04:25 05:52:19

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Adana Seyhan 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı