Diyarbakır kaş tasarım Fuat TEKEDERELİ

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 65 Yorum Ekle

Diyarbakır Kaş Tasarım Fuat TEKEDERELİ

Diyarbakır Kaş Tasarım Fuat TEKEDERELİ, Diyarbakır şehrinde faaliyet gösteren bir kaş tasarım merkezidir. Müşterilerine profesyonel kaş tasarım hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Fuat TEKEDERELİ, uzun yıllardır kaş tasarımı alanında deneyimli bir uzmandır. 2005 yılında Diyarbakır'da kendi işini kurarak Diyarbakır Kaş Tasarım Fuat TEKEDERELİ'ni açmıştır. Yıllar içinde edindiği tecrübe ve müşteri memnuniyeti sayesinde bölgedeki en tanınmış kaş tasarım merkezlerinden biri haline gelmiştir.

Hizmetler

Diyarbakır Kaş Tasarım Fuat TEKEDERELİ, müşterilerine çeşitli kaş tasarım hizmetleri sunmaktadır. Bu hizmetler arasında kaş şekillendirme, kaş boyama, kaş kalınlaştırma ve kaş bakımı bulunmaktadır. Uzman ekibi, son trendlere uygun olarak müşterilerin isteklerini dikkate alarak en uygun kaş tasarımını gerçekleştirmektedir.

Fiyat Politikası

Diyarbakır Kaş Tasarım Fuat TEKEDERELİ, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Fiyatlar, müşterinin istediği hizmete ve kaş tasarımının karmaşıklığına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Detaylı fiyat bilgisi için müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz.

Müşteri Hedef Kitlesi

Diyarbakır Kaş Tasarım Fuat TEKEDERELİ, herkesin ihtiyaçlarına uygun hizmetler sunmaktadır. Kadınlar ve erkekler, gençler ve yetişkinler, her yaştan ve her cinsiyetten müşteriye hizmet vermektedir. Herkesin kaşlarını istedikleri şekilde tasarlamak için uzman ekibiyle çalışmaktadır.

İşletmenin Farklılıkları

  • Fuat TEKEDERELİ'nin uzun yıllara dayanan deneyimi ve uzmanlığı
  • Profesyonel ve güvenilir hizmet anlayışı
  • Son trendlere uygun kaş tasarımı
  • Uygun fiyatlar
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
Diyarbakır Kaş Tasarım Fuat TEKEDERELİ'ni tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman ekibiyle kaliteli hizmet sunan işletmemiz, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır. Kaşlarınızı istediğiniz şekilde tasarlamak ve güvenilir bir hizmet almak için bizi tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Diyarbakır Kayapınar Diyarbakır kaş tasarım Fuat TEKEDERELİ Yorumlar - 0

Hilal Akmeşe

Hilal Akmeşe

Uzun bir süredir takipteyim. Hem tüm çalısanlar ilgili ve nazik hem de Fuat bey mükemmel bir güler yüzle tüm nezaketiyle insanlaeı karsılaması cok ilgimi cekmişti. Açıkcası diyarbakır'da bu kadar mükemmel kaş yapana denk gelememsitim. Bende kendisinse microblading yaptırdım. İlk günden bile ne ödem ne de kızarma falan olmadı asırı dogal duran ve temiz titizlikle işini yapan mükemmel bir beyfendi aynı zamanda iş yerleri o kadar hos ve tatlı bir yer ki çok tatlı duruyor hersey. Basarılarınız daim olsun Fuat bey iyiki böyle isini aşkla yapan insanlar.Tesekkurler hersey icin

2023:12:13 08:45:32
Şükran Kahraman

Şükran Kahraman

Daha önce başka yerde yaptım ama zamanla yeşil renge döndü ve üstünden 3 yıl geçmesine rağmen geçmedi asla ama asla memnun değildim. Fuat beyde bugün mikroblading yaptırdım ve çok da memnun kaldım . İyi ki yolumuz fuat beyle kesişti. Kendisini çevreme ve yakın arkadaşlarıma ısrarla tavsiye ediyorum edeceğim de. Hem lazer konusunda hem de diğer tüm işlemler konusunda işinin hakkını sonuna kadar veriyor. Diyarbakır’da ki arkadaşlar lütfen yolunuzu şaşırmayın bir şans verirseniz zaten başka bir yere gidemeyeceksiniz. İyi insanlar iyi ki var

2023:12:31 14:33:47
Hatice Çelik

Hatice Çelik

4 ay önce cilt bakımına geldim şuan 4 aydır hala gelmeye devam ediyorum inanılmaz keyifli ve işinde profesyonel bir ekip başarılarınız daim olsun...

2024:01:21 13:31:40
Kübra B.

Kübra B.

Diyarbakır çok iyi bildiğim bir yer değil görevim amacıyla yaşıyorum.Burada sürekli kaşımı almada iyi birini aradım. Fuat Bey’in aldığı kaşı o kadar beğendim ki. Salonları gayet temiz bir yer. Bir kere kaşımı aldırma şansım oldu ınstagramdaki kadar sıcakkanlı değildi yüzyüze iken. İlk defa gittiğim için de olabilir. Ama işinde çok başarılı gitmeyi düşünenlere tavsiye ediyorum.

2023:12:13 15:41:45
Glr Yldz

Glr Yldz

Siz harika msnz aceba 🙂 kaşlarımı ikinci yapışım fuat beyin yaninda ilkini 3.5 yıl kullandım . Çok güler yüzlü , işini hakkıyla yapan biri iyi ki size denk geldim 🙂 kendimi cilt konusunda teslim edebileceğim tek kişi .... Kazancınız bol , gülüşünüz daim olsun 🙂

2023:12:11 15:09:18

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:30–19:00
  • Salı Kapalı
  • Çarşamba 09:30–19:00
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 09:00–19:00
  • Pazar 24 saat açık

Diyarbakır Kayapınar 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı