Feyza Durmazoğlu GüzellikKoçu

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 98 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Düzce Merkez Feyza Durmazoğlu GüzellikKoçu Yorumlar - 0

Büşra Seçilmiş

Büşra Seçilmiş

Reklamın iyisi kötüsü olmaz diyip, yaptığı çekilişleri kazanan müşterisine vermiyor 2500 tl gibi ucuz bi işlemi Çekiliş yapıp vermeyen işletme söyleyeceklerim bu kadar . Ücretli birşeyler yaptıracaksanız kibarlıktan kırılan insanlar çekiliş kazandı diye üslupsuz bir konuşmaya dahil olabiliyor, acil üslup dersi bu işletme için 🙏🙏🙏

2023:07:12 21:54:29
Anastasiya Öztürk

Anastasiya Öztürk

Kampanya paket aldım ama hizmetleri kullanabilmek mümkün değil. Son randevu saati 17:30 çalışan kadınlara sunmak ayıptır. Kullanmadığım hizmet ücreti ödeyip geri vermiyorlar.

2023:07:28 14:05:50
Rabia Akgedik

Rabia Akgedik

İnsan kazıklamakta üstlerine yok ipek kirpik yaptırdım randevu alırken 350 dediler gittim yaptırdım para öderken 500 dediler zam geldi dediler asla uyarmadilar veya belirtmediler. Sakın kimse bu tuzağa düşmesin paranıza yazık.

2022:12:23 10:57:11
Tolga Samet Şimşek

Tolga Samet Şimşek

Bilimsellikten tamamen uzak aletleri yağ yakıyor , spor yapmış gibi oluyorsunuz diye milleti kerizlemeye çalışan bu firmanın instagram hesabına denk geldim ve güzelce açıklayarak böyle bir şeyin mümkün olmadığını , böyle aletlerin insanı titreterek yağ yakımı veya spor yaptıramayacağının nedenini belirttim. Bu güzel firmamız ne yaptı dersiniz, o kadar korktular ki bilimsel yada doğruluğunu onaylayacak bir açıklama yapmak yerine yorumumu silip anında beni engellediler, benim haklı olduğumu o anda ortaya çıkarttılar zaten. Milletin bilgisizliğinden faydalanan böyle yerlere prim vermeyin , hadi yorumumu burdanda silip engelleyinde görelim. 😆

2022:06:25 11:53:35
Gülşen ACAR

Gülşen ACAR

Kampanya var dediler 600tL parayı700 aldilar

2023:04:17 15:11:49

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

Çevrimiçi Dışı