Semiha Köse Beauty Studio

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 43 Yorum Ekle

Çanakkale Merkez Semiha Köse Beauty Studio Yorumlar - 0

Salih Sener

Salih Sener

Yaklaşık 1 seneyi aşkın süredir gidiyorum, temizlik, hijyen ve hizmet konusunda gerçekten çok başarılı bir klinik ve sonuçlar muhteşem ötesi gönül rahatlığıyla gitmelisiniz.

2023:09:19 11:08:19
vafailelaine

vafailelaine

Gördüğüm en iyi işletme, hem titiz hem güleryüzlü hem de etkili

2023:10:20 06:24:02
Onur ŞEN

Onur ŞEN

Oldukça hijyenik bir ortam, profesyonel ve cana yakın bir ekip, hızlı ve etkili operasyon. Yaptırmaya başladığımdan beri hem fiziksel hem de psikolojik olarak daha rahat hissediyorum. Kesinlikle tavsiye ediyorum 👍🏼

2022:10:02 19:30:34
busra akarsu

busra akarsu

İşini severek yapan insanlara her zaman hayran kalmışımdır ve sizde bunlardan biri oldunuz. Çok teşekkür ederim kaliteli hizmet, samimiyet, güleryüzünüz ve diğer herşey için. En kısa sürede tekrar görüşmek dileğiyle..

2020:11:28 10:23:35
nevruz yusufoglu

nevruz yusufoglu

Semiha Hanım’a dudak renklendirme için başvurdum. Titizlikle iki saat süren işlem sonrası, dudağımla aşk yaşıyorum. Bana yeni dudak yaptı adeta. Sürekli aynaya bakmak istiyorum. Diğer pek çok işlemlerinden de faydalanmak için sabırsızlanıyorum.

2021:10:16 10:20:04

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

Çevrimiçi Dışı