Çiğdem Karaağaçlı Terapi ve Güzellik

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 47 Yorum Ekle

Bolu Çiğdem Karaağaçlı Terapi ve Güzellik Yorumlar - 0

Vildan

Vildan

Bu tür işletmelerde güler yüz önemli olduğu kadar hitap ve uslüp daha çok seviyeyi ortaya koyar.Hayatınızda hiç görmediği insana senli benli konuşan bir kişi olması beni hayal kırıklığına uğrattı.Yüzyüze görüşene kadar nezaketli konuşup,siz diye düzgün ifadeler kullanıp SENLİ BENLİ konuşmasını yakıştıramadım işletme sahibine.Bedava da olsa artık gitmem de önermem de.

2023:08:30 14:51:50
Filiz Varıçlı

Filiz Varıçlı

Müşteri ilişkisi ve davranış biçimi mükemmel yapılan işlemler çok başarılı gitmek isteyen herkese tavsiye ederim kaşlarımı güvenip kimseye yaptırmam dediğim tabuları yıktı resmen

2023:09:29 11:21:23
Aycin Arslan

Aycin Arslan

Herkes çok ilgili ve kibar bi güzellik salonunda bulabileceğim tüm işlemlerde mevcut tüm işlemlerden memnun kaldım tavsiye ederim herkese …

2023:06:05 20:16:01
merve ileri

merve ileri

Ortam çok nezih, ferah ve çok temiz. Çalışanlar kibar ve ilgili. Her gittiğimde hoş sohbet ve ikramları oluyor. Bölgesel incelme için gittim ve gözle görülür şekilde inceldim. Ayrıca yüzüme uygun altın oran kaş alımı yaptırdım. Çok doğal oldu. Ve lazer epilasyon için devam ediyorum. 3. Seansta gözle görülür değişim oldu. Çok memnun kaldım, kalıyorum. Çiğdem Hanım ve ekibine teşekkür ederim. Herhangi bir işlem yaptırmak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim.

2022:11:30 21:39:10
Bahar Ozturk

Bahar Ozturk

Pek profesyonel değil Bolu’da çok daha iyi yerler var paranızın değerini alabileceğiniz. İlk açıldığında da gitmiştim evim yakın olduğu için pek iyi değildi hydra facial yaptırmıştık ilgisizlerdi pek anlatmıyorlardı ne yaptıklarını. Şimdi iyi yorumlar aldıklarını gördüm ve tekrar gittim ama hala profesyonel değil art arda kremler tonikler maskeler sürdüler yani birini sürüyor sonra öbürünü sonra maske yapıyorlar tekrar tonik krem pek anlamış değilim sistemlerini? Sonrasında alnımda sivilcelenme yaşadım çene bölgemde belki yüz tipine göre bir uygulama sağlasalar daha iyi olur. Ama kullandıkları ürünleri cildinizin emmesine olanak tanımıyorlar. Hem cilt kursu hem de bir çok kez Türkiye olsun Amerika olsun cilt bakım merkezlerini kullandım oradaki çalışanlardan da bir takım şeyler öğrendim. Bir de bu kez gittiğimde Hyrda vacuum çalışmadı ve ben sormadığım sürece kimse dile getirmedi çalıştıramadıklarını ve ona rağmen ne indirim sağlandı ne de özür dilendi tek denilen şey onun haricinde tüm başlıkları kullandıklarıydı… Gittiğimde de güzel bir enerji yoktu ortamda. Umarım en iyisi olur işletmeniz için. Benim deneyimim pek iyi değildi… Yine de teşekkürler.

2022:08:30 17:05:27

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–19:00
  • Salı 10:00–19:00
  • Çarşamba 10:00–19:00
  • Perşembe 10:00–19:00
  • Cuma 10:00–19:00
  • Cumartesi 10:00–18:00
  • Pazar Kapalı

Bolu 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

Çevrimiçi Dışı